WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERGUNNINGEN EN SUBSIDIES MAASSLUIS

MAASSLUIS- De gemeente Maassluis bereidt een informatieavond voor rond de aanvraag van vergunningen en subsidies.

MaassluisWanneer u wat wil organiseren, bijvoorbeeld een straatbarbecue of een openbaar feest, hebt ue vaak een vergunning nodig. En soms kunt u in aanmerking komen voor een gemeentelijke subsidie,maar hoe gaat dat in zijn werk?

Het is de Culturele Raad Maassluis en de Maassluise Sport- en Recreatieraad
bij diverse gelegenheden gebleken dat dit niet altijd zo eenvoudig is. Reden om dit met wethouder David van der Houwen (VSP) te bespreken. Hij zag ook in dat in de praktijk zich wel eens problemen kunnen voordoen.

Daarom is besloten om op 17 februari voor belangstellenden een avond te organiseren om over een en ander voorlichting te geven. Mevrouw Kuppen van het gemeentelijke subsidieloket en haar collega van de afdeling vergunningen hebben hun medewerking toegezegd.

Hebt u dus vragen over gemeentelijke subsidies of vergunningen, laat dan deze gelegenheid niet voorbij gaan. Plaats van handeling is afhankelijk van het aantal deelnemers. U kunt u tot 8 februari uw belangstelling laten blijken door een e-mail te sturen aan Gert Rikhof, secretaris van de CRM, adres: gertrikhof@gmail.com

Ook voor schriftelijke vragen vooraf of nadere informatie kunt u bij Gert
Rikhof terecht. Deelnemers krijgen na 8 februari nadere informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *