Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER LOCATIES VLUCHTELINGEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het onderzoek naar geschikte en beschikbare locaties voor de opvang van vluchtelingen in Schiedam gaat door. Dit gebeurt vooral met het oog op de elk jaar hogere taakstelling voor de gemeente.

Passtoorstraat 2Een eerste groep van maximaal vijftig personen wordt binnenkort gehuisvest in het schoolgebouw aan de Willem Passtoorsstraat in de wijk Nieuwland. De gemeenteraad beslist hierover op 26 januari.

De gemeente Schiedam blijft verplicht dit jaar ongeveer honderdtachtig vluchtelingen te huisvesten. Daarom zal het onderzoek naar geschikte en beschikbare locaties ook in dat geval gewoon doorgaan.

In 2013 moest Schiedam negenenvertig vluchtelingen met een verblijfsvergunning huisvesten, voor de eerste helft van 2016 gaat het om eenennegentig mensen.

 

6 reacties op “MEER LOCATIES VLUCHTELINGEN SCHIEDAM

  1. Ik zou ook graag mijn huis verkopen als ze die vluchtelingen toch door onze strot gedauwd worden . Want de gemeente kan het nu al niet aan met al die ontspoorde figuren hier in de wijk dus vrees het ergste met deze vluchtelingen. Want mijn kinderen de vrijheid word wel erg beperkt nu . Met dat soort lui. Want de politie en justitie en deze gemeente doen NIKS als er wat gebeurd want dat doen ze nu al niet
    !!!!!!

  2. Tuurlijk joh… haal maar hierheen… ken je helemaal niet meer over de Hoogstraat lopen zonder angst in je lijf.
    Beatrixpark straks weer helemaal afgeladen met barbequende figuren…
    Nog een paar jaar dan kan ik eindelijk weg uit Schiedam

  3. Nou nog langer wachten op een huis. Heb nog Mediche urgentie ook Dus we moeten’maar weer 50 plekken naar achter en nog meer betalen aan zorgkosten. K@#$%zooi

  4. Weet nog een paar goede locaties twee zusterhuizen achter de Oranjehof maar ja daar woont onze Burgemeester, dus dat word nooit een locatie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *