WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE WIEKENTOCHT SCHIEDAM

De Wiekentocht  is er voor jong en oud. Iedereen kan meedoen aan dit fietsevenement. De fietstocht voert u via Schiedam door het Midden-Delfland natuurgebied. Er is keuze uit een twee routes van ongeveer 30 en 50 kilometer. Vanuit twee startlocaties, die ook aankomstlocatie zijn, kunnen beide routes worden verreden. Op 14 mei ook de jaarlijkse nationale Molendag waarop vele molens hun poorten hebben geopend, zodat u ook een kijkje kan nemen in de molens.Schiedam vormt als molenstad met zijn acht molens, in combinatie met de flora en fauna van de Midden-Delfland regio, een unieke attractie voor een mooie buitendag.
De Wiekentocht is er voor jong en oud. Iedereen kan meedoen aan dit fietsevenement. De fietstocht voert u via Schiedam door het Midden-Delfland natuurgebied. Er is keuze uit een twee routes van ongeveer 30 en 50 kilometer. Vanuit twee startlocaties, die ook aankomstlocatie zijn, kunnen beide routes worden verreden. Op 14 mei ook de jaarlijkse nationale Molendag waarop vele molens hun poorten hebben geopend, zodat u ook een kijkje kan nemen in de molens. Schiedam vormt als molenstad met zijn acht molens, in combinatie met de flora en fauna van de Midden-Delfland regio, een unieke attractie voor een mooie buitendag.

SCHIEDAM- De jaarlijkse wiekentocht van de Lionsclub Schiedam vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei. Dat heeft de organisatie achter fietstocht voor het goede doel bekend gemaakt.

Dit jaar is een samenwerking aangegaan met de Midden-Delfland vereniging om extra bezienswaardigheden mogelijk te maken. De kosten voor deelname bedragen 3 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee. Inschrijven kan nu al via www.wiekentocht.nl. Daar kunt u ook alle praktische informatie bekijken.

Ook is de organisatie weer opzoek naar sponsors. Dus wilt u de Wiekentocht sponsoren of kent u iemand die mogelijk geïnteresseerd is? Laat het weten aan de Lionsclub Schiedam. Zij zoeken namelijk zoveel mogelijk sponsors voor de Wiekentocht. Door de sponsoring kunnen zij zo veel mogelijk geld geven aan goede doelen en de Wiekentocht elk jaar mogelijk maken. Kijk voor meer informatie op de sponsorpagina.

 

 

 
Zie ook: 30-km lange Wiekentocht Schiedam.

Sponsors voor Wiekentocht Schiedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *