WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANRIJTIJD AMBULANCE MAASSLUIS

Fotograaf: DEBLESFotografie
Fotograaf: DEBLESFotografie

MAASSLUIS- De VVD in Maassluis is wil weten welk effect de lobby vanuit Maassluis heeft gehad op de aanrijtijden van de ambulances. Recent heeft de directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond (VRR) aangegeven dat de aanrijtijden van de ambulances in de ‘uithoeken van de regio, zoals Maassluis’ verder onder druk komen te staan.

Al jaren heeft Maassluis dit onderwerp hoog op de agenda staan, dus wilde partij weten hoe het zit met het urgentiebesef bij de top van de VRR en daarmee op de gewenste verbetering van de aanrijtijden. De aanrijtijden zijn al een jaar of 7 onder de wettelijke norm en dat is een zorgelijke ontwikkeling. De liberalen wil van het college van B en W weten hoe zij de gewenste urgentie van verbeterde aanrijtijden voor Maassluis hoog op de prioriteitenlijst houdt van de VRR.

Een grote zorg van de directeur van de VRR is het beschikbare geld om de aanrijtijden te behalen. De VVD ziet een oplossing in een juiste startplaats van de ambulance waardoor het probleem van Maassluis kan worden opgelost zonder dat de aanrijtijden van Vlaardingen in het gedrang komen.

 

Zie ook: Scootmobiel aangereden op zebrapad.

Auto en twee motorrijders in botsing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *