WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

30.000 EURO VOOR GOUDEN TIP AANSLAG ZWIJNDRECHT

ZWIJNDRECHT- Het Openbaar Ministerie looft 30.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de vindplaats en aanhouding van Minh Nghia Vuong. Vuong wordt verdacht van moord en een poging moord.

Het vermoeden bestaat dat Vuong contact probeert te zoeken met mensen in zijn netwerk om zo te voorzien in zaken als onderdak, eten en middelen om uit het zicht van de politie te blijven. We doen een beroep op deze mensen om zich bij de politie te melden.

Mede dankzij tips van oplettende burgers heeft de politie de grijze Skoda Octavia teruggevonden op de Kuinder in Rotterdam Zevenkamp. De recherche onderzoekt hoe lang de auto hier al staat. Burgers kunnen hen hierbij helpen. Woont u op of in de omgeving van de Kuinder, heeft u gezien dat ergens in de afgelopen dagen de auto is geparkeerd of heeft u iemand zien uitstappen? Dan komen we graag met u in contact. Ook ontvangen we graag camerabeelden van de wegen naar de Kuinder toe. Als op deze beelden van de afgelopen dagen de Skoda te zien is, dan ontvangen we deze beelden graag snel. U kunt deze eenvoudig uploaden via het tipformulier onderaan dit bericht.

Het onderzoek naar de voortvluchtige Vuong gaat onverminderd door. Heeft u tips of informatie over de locatie van de verdachte? Bel direct 112 en benader hem niet zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *