WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDWIJNING FLESSEN DRANK AH SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- Er zijn meerdere flessen Jack Daniels, en andere alcoholische drankjes, verdwenen uit de schappen bij het filiaal van supermarkt Albert Heijn in Schiedam-Groenoord. Volgens justitie gaat het om diefstal bij de winkel in het Hof van Spaland. De 47-jarige Kaapverdiaan A.J. dos S. zou de dief zijn. Hij moet zich verantwoorden voor de politierechter.

Voor ‘eenvoudige diefstal’ kan maximaal 4 jaar gevangenisstraf worden opgelegd. Die maximumstraf is hoger als er sprake is van strafverzwarende omstandigheden: gekwalificeerde diefstal. Voor poging tot diefstal ligt de maximumstraf 1/3 lager, voor het meerdere malen plegen van diefstal kan de maximumstraf 1/3 hoger liggen.

2 reacties op “VERDWIJNING FLESSEN DRANK AH SCHIEDAM-GROENOORD

  1. Ik wist niet dat er in Nederland in de supermarkt sterke drank verkocht mocht worden. Deze Cabo heeft ze er vast weggehaald om te voorkomen dat de supermarkt met de slijter gaat concurreren. Een groot rechtvaardigheidsgevoel dus.

    1. Ik weet niet wanneer u voor het laatst in een supermarkt bent geweest , maar ze verkopen er al heel lang sterke drank hoor .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *