Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HAZEPAD SCHIEDAM BETROKKEN BIJ BBQ-ZONE

SCHIEDAM- Het gebruikelijke beeld langs het Hazepad in het Schiedamse Beatrixpark, na een zonnig weekeinde: rommel en barbecueresten naast de vuilnisbak (die is verder leeg). Op het voetpad een rood-wit hek met verkeersbord: verboden te fietsen.

De bijgeplaatste kliko’s zijn zo goed als leeg, maar op het grasveld liggen onder meer een volgepropte tas van Dirk, een verpakking van blikjes fris, een leeg pak fruitsap, lege blikjes energiedrank en restanten van wat bij leven waarschijnlijk een kip is geweest.

Na elke dag waarop de officiële barbequezone intensief wordt gebruikt verschijnt in de ochtenduren, tussen 06.00 en 07.00 uur, een opruimploegje plus auto met laadbak van Irado. Volle vuilniszakken worden ingeladen en het officiële barbequeveld is daarna weer smetteloos. Het ziet er naar uit dat ook het Hazepad bij de officiële zone is getrokken… en niet alleen door de barbequers.

9 reacties op “HAZEPAD SCHIEDAM BETROKKEN BIJ BBQ-ZONE

  1. Die Kaapverdianen hebben er trouwens ook een gewoonte van hoor/ Het is toch allemaal niet zo moeilijk ? Neem een paar nieuwe vuilniszakken mee, gooi na de bbq je troep erin en gooi die vuilniszakken bij je eigen straat in de vuilcontainer … Heel simpel .

   1. Blijkbaar nooit van de ouders geleerd, dat men zijn/haar eigen teringzooi moet opruimen en mee naar huis nemen, wanneer er niet voldoende afvalbakken aanwezig zijn.

    Misschien beter om het lekker te laten liggen (met alle gevaren van ratten en ander ongedierte).

    1. Inderdaad Rob, gewoon laten liggen, zitten ze komende week tussen hun eigen vuil in gezelschap van haram ratten te barrebeknoeien.

 1. A-sociaal gedrag wordt beloond.
  Maak je thuis een teringzooi dan wordt er hulp aangeboden om je huis leefbaar te maken.
  Maak je buiten een teringzooi dan ruimt de gemeente het op.
  Maar het is ook krom.
  Pleur je een bankstel van 3 hoog naar beneden of een vuilniszak met luiers dan zie je geen stadswacht.
  Gooi je een blikje op straat dan moet je voorkomen.
  Typerend dat het over het algemeen een bepaald soort volk is wat de teringzooi maak.

  1. Het zijn gewoon de Roetveeg Eskimo ‘s die hier hun gram komen halen , omdat de westerse wereld hun leefgebied kapot gemaakt heeft dmv slavernij en opwarming van de aarde .en opdat ze zelf te lui zijn , om uit hun ogen te kijken , daar hebben we het maar even niet over .

   1. Vout Jannes, het benne mohammedanen, die benne niet door ons uitgebuit. En in die woestijn waar ze vandaan komen viel weinig meer op te warreme, het wassur al tering-heet. Hullie der lui leaders of the gang heten Halul, Talul en Erdolul. Er is ook nog een Ali-Ben-Zine die er wat te zeggen heeft, die steekt de barbeques aan.

 2. Zet een hek om die velden heen met 2 stadswachtjes. Laat een ieder die een BBQ aan wil steken 100 Euro borg betalen bij de ingang. Als zij stoppen en het veld willen verlaten controleerd 1 staandwachtje of de rotzooi opgeruimd is, is dit niet het geval dan de borg niet teruggeven en inzetten voor de schoonmaak van deze velden.

  1. Top idee Dwergje! Wel gevaarlijk werk voor die stadswachten, het betreft hier een nogal explosief volkje gezien de staat waarin ze hun ,,eigen” land hebben achtergelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *