WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EERSTE EISEN NIEUWE BURGEMEESTER SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het zelfbenoemde ‘Kennisnetwerk Burgerbetrokkenheid Schiedam’ komt met een eigen profielschets voor de opvolger van huidig burgemeester Cor Lamers (CDA). Lamers stopt op 1 juni als burgemeester van Schiedam. Na 30 jaar burgemeesterschap, waarvan ruim 10 jaar in Schiedam, wil hij het stokje overdragen aan een opvolger.

Wat het Kennisnetwerk betreft moet de nieuwe burgemeester makkelijk aanspreekbaar zijn, een duidelijke visie hebben op voor Schiedam belangrijke punten, samenwerking met andere gemeenten van belang vinden, rekening houden met de eigenheid van de verschillende wijken en ruimte bieden voor eigen initiatief van inwoners en ambtenaren.

Foto: archief

4 gedachten over “EERSTE EISEN NIEUWE BURGEMEESTER SCHIEDAM

  1. Kennisnetwerk Burgerbetrokkenheid Schiedam = ongekozen schaduwkabinet van linkse snit
    De gemeenteraad gaat over het profiel van de opvolger.

    Jullie wordt niks gevraagd

  2. Graag de ambtenaren laten verhuizen van de toren naar de voormalige bibliotheekvleugel en de toren laten verbouwen voor volkshuisvesting. Onwillige ambtenaren kunnen vertrekken.

  3. Wat een open deuren. 😤 Weten ze nou echt niks beters te verzinnen ? Eentje die zich tegen van hogerhand opgelegd beleid durf te verzetten, wanneer dit beter is voor de stad, bijvoorbeeld? 🤔

  4. Kunnen we geen vrijwilliger plaatsen? Dat doen ze met andere beroepen tenslotte ook. Dan kunnen die luitjes van de burregemeesteracademie eens in de WW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *