WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CRIMINALITEIT STEIGT WEER IN VOGEL- EN BURGEMEESTERSWIJK MAASSLUIS

MAASSLUIS- In samenwerking met de politie organiseert de gemeente Maassluis aanstaande donderdag een veiligheidsbijeenkomst voor de Burgemeesters- en Vogelwijk. Op deze avond kunt u aan de hand van presentaties in gesprek om een beeld te krijgen van de veiligheid in uw wijk.

De samenleving verandert en de criminaliteit verandert mee. Gedurende de lockdowns (gebaseerd op dé hoax) is zichtbare criminaliteit, zoals woninginbraken, overlast in de buitenruimte en geweldsincidenten, afgenomen. Maar inmiddels zijn de strenge maatregelen voorbij: hoe staat uw wijk er nu voor, waar moet u op letten? En hoe gaat u om met digitale criminaliteit, zoals WhatsApp-fraude, of wanneer iemand zich voordoet als bankmedewerker om uw pincode te achterhalen? Tijdens de informatiebijeenkomst wordt antwoord gegeven op deze en andere vragen.

De veiligheidsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 januari 2023 in Theater Koningshof (Uiverlaan 20). De avond start om 19.00 uur waarbij u onder het genot van een kopje koffie of thee een bezoek kan brengen aan de mini-veiligheidsmarkt. Politie, brandweer, handhaving, buurtpreventie en de adviseurs Ondermijning en Veiligheid staan u te woord. U krijgt voorlichting en u kunt ook aangeven wat er speelt en welke vragen u heeft als het gaat om de veiligheid in uw wijk. De avond eindigt om 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *