Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROOT BOERENPROTEST IN RECLAMEZUIL NABIJ HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Iedereen op weg van of naar Hoek van Holland kan niet heen om de omgekeerde Nederlandse driekleur in de reclamezuil bij het Westerleeplein te Maasdijk. Onbekenden hebben vannacht de 50 meter grote vlag opgehangen, als statement tegen het mislukte overleg van Remkes, Rutte, Staghouwer en Van der Wal.

Het blauw-wit-rood gold van oorsprong als noodsignaal voor de scheepvaart. De kleuren de Nederlandse vlag staan voor het volk (rood), de kerk (wit), de adel en de regenten (blauw). Door nu het blauw bovenaan te voeren wordt gesymboliseerd dat de regenteske regering zich dusdanig ver boven het volk verheven voelt dat men hier wel tegen in verzet moet komen.

De boerenvertegenwoordigers van Farmers Defence Force (FDF) zijn ontevreden over het eerste overleg dat een handjevol boerenorganisaties hebben gehad met de overheid. FDF waarschuwt Rutte: ‘Maak je klaar voor de zwaarste acties ooit’, zo laat FDF-leider Mark van den Oever weten.

4 reacties op “GROOT BOERENPROTEST IN RECLAMEZUIL NABIJ HOEK VAN HOLLAND

  1. De hele wereld moet China 10.0 worden. China is overigens de blauwdruk van de NWO. Mao is door de Rothchilds in het zadel geholpen. Lenin overigens ook. De Russen hebben geluk dat Putin op kwam dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *