RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DERDE REANIMATIE SCHIEDAM DEZE WEEK

SCHIEDAM- De brandweer in Schiedam is om 10.00 uur uitgerukt voor een reanimatie in de Gordonstraat in West.

Afgelopen maandag was de AED binnen een etmaal twee keer nodig in Schiedam. Om 12.59 uur was er een reanimatie in het flatgebouw aan de Over de Vesten in West. Zondagavond ging het om 22.09 uur om een reanimatie aan de Laan in de binnenstad.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

In week 30 (25 t/m 31 juli) overleden ongeveer 3.200 mensen in Nederland. De sterfte ligt daarmee boven verwachting, er is sprake van oversterfte, meldt het CBS. In heel juli overleden ongeveer 1350 meer mensen dan verwacht. Volgens het CBS was er oversterfte in alle weken: iedere week ‘onverklaarbaar’ veel meer mensen dan gemiddeld. Net als in de tweede helft van 2021 en álle maanden van dit jaar. En de sterftecijfers nemen bijna lijnrecht toe. Het RIVM weigert onderzoekers naar de oversterfte toegang te geven tot de (geanonimiseerde) vaccinatiedata, terwijl die data wel aanwezig zijn.

12 reacties op “DERDE REANIMATIE SCHIEDAM DEZE WEEK

 1. Ja mensen, het genocide prikje gaat nu resultaten tonen. Nu er maandenlang zeer grote abnormale oversterfte is (door?) mag je er niks over zeggen. Maar het hypocriete van mensen is dat wanneer er een maandje ‘oversterfte’ werd gesuggereerd van 80+ers mét het zogenaamde corona (gewoon de normale sterfte bij griep, dus!) dat iedereen moord en brand schreeuwt en we in lockdowns moesten.

  Nu geldt: bek houden! En onderzoek naar de oorzaak van de oversterfte? Natuurlijk niet, wat je niet benoemd of onderzoekt is er niet. Kunnen ze lekker doorgaan met prikken. En vaccinatieschade krijgt van de WEF-knechten de naam desinformatie.

  1. Ben ik helemaal met je eens Rechtse Bep.
   Het is al een jaar lang meer dan duidelijk. Al die jonge sporters die zomaar dood neervallen de vakantiedoden, de eenzijdige ongevallen, de plotselinge overlijdens…..
   Alles mag daarover worden gezegd, maar vooral niet over de spuitjes beginnen, want daar ligt het nooit aan, dat is bijvoorbaat onmogelijk. En anders word je gecensureerd.

   1. Dank je wel. Is ook niet zo moeilijk. Lees en bestudeer Openbaringen (jazeker De Bijbel!) en ontdek welk plan de duisternis aan het uitvoeren is en hoe dit gaat aflopen. Spoiler: de grote wereldwijde verdrukking, zoals de aarde nooit eerder heeft beleefd, duurt 3,5 jaar. Volgend jaar zomer is het dus voorbij. Daarna volgen 7 jaren van opbouw voor die nieuwe hemel en aarde zoals deze door de Heere God zelf wordt voorzegt.

    We zijn op weg naar het duizendjarige Rijk van Christus. Maar alleen voor hen die in het licht staan. Want de man op het roze paard zal met zijn zwaard 30% van de mensheid doden (de spuitjes): “die dingen  die haast geschieden moeten” (Op.1:1).

 2. Super! Blijf hier de aandacht op vestigen s.v.p.!
  Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, mensen beseffen niet dat zij een flink risico lopen met deze experimentele gentherapie.

   1. Ja Anna, daar lijkt het wel op he? En veel mensen hebben nog steeds niet door dat de vaccinaties niet beschermen tegen zelf besmet raken, anderen besmetten of minder ziek worden (niemand werd ernstig ziek), maar dat gevaccineerden juist vaker doorbraakbesmettingen opliepen, 2 tot 3 x sinds januari, terwijl ongevaccineerden slechts 0 tot 1 x positief testten en minder lang klachten hadden.

    Dat het kabinet ons wil laten geloven dat er een nieuwe, veel zieker makende variant aan zit te komen, is helemaal nergens op gebaseerd.
    Het zal mij echter niks verbazen als er straks doodleuk weer volop angstporno wordt verspreid (Marburg), om later te lezen in vrijgekomen documenten n.a.v. WOO-verzoeken, dat daarvoor wederom geen enkele medische onderbouwing voor was.

 3. In die wijk waar Pools de voertaal is beoefend men de sport comazuipen. Niet zo gek dat er dan af en toe een op apegapen ligt.

 4. Ik zit er al een tijdje op te wachten.
  Hoe gekker het wordt,
  Des te sneller komt ‘het’ dichterbij.
  Het is onvermijdelijk.
  Het komt goed.

 5. Waarom reageren extreemlinkse gevaccineerden altijd zo agressief als je bij het overlijden vraagt of diegene gevaccineerd was? Diezelfde ingespoten mRNA-junkies vonden het helemaal prima om naar je vaccinatiestatus te vragen bij restaurants en de dierentuin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *