Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NACHTAFSLUITINGEN NOORDKANT A20 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Bouwconsortium BAAK monteert vanaf morgenavond en -nacht de laatste panelen van het nieuwe scherm langs de afrit naar de Holysingel in Vlaardingen. De geluidschermen aan de noordkant van de A20 zijn daarna klaar.

Voor de werkzaamheden is op 13, 14 en 15 juli afrit 9 Vlaardingen van de A20 uit de richting van Rotterdam dicht tussen 21.00 uur en 05.00 uur. In de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 juli duurt de afsluiting tot 08.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via af- en oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) en kan via de andere kant van de snelweg terugrijden naar afrit 9.

De Blankenburgverbinding verbindt in 2024 de A15 bij Rozenburg met de A20 bij Vlaardingen. Rijkswaterstaat is de opdrachtgever van het project. Wilt u op de hoogte blijven van werkzaamheden en omleidingen in uw buurt? Kijk dan op www.blankenburgverbinding.nl bij ‘Werkzaamheden’. Voor de werkzaamheden aan de A20 is een speciale pagina gemaakt: www.blankenburgverbinding.nl/a20. U kunt zich ook aanmelden voor de digitale bouwberichten van bouwconsortium BAAK door te mailen naar omgeving@baakbbv.nl. Hier kunt u ook met uw vragen of klachten terecht. De werkzaamheden zijn verder te volgen via de Blankenburgverbinding-app, die te downloaden is in de appstores.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *