RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CEMIL KAHRAMANOĞLU NIEUWE FRACTIEVOORZITTER DENK SCHIEDAM

SCHIEDAM- De fractie van Denk in de Schiedamse gemeenteraad heeft Cemil Kahramanoğlu unaniem gekozen als de nieuwe fractievoorzitter. Kahramanoğlu is voor de tweede termijn gekozen als gemeenteraadslid tijdens de verkiezingen in maart. Kahramanoğlu was ook mede onderhandelaar namens Denk bij de vorming van de nieuwe coalitie. Hij zal daarom ook aanstaande donderdag het woord voeren tijdens het debat over het coalitieakkoord ‘Verder, voor een kleurrijke stad’.

Kahramanoğlu: ‘Ik ben enorm vereerd om de komende jaren de Schiedamse fractie van Denk te mogen leiden en heb het volste vertrouwen dat Doğukan Ergin uitstekend gaat functioneren als wethouder’

Gisteren werd bekend dat huidig fractievoorzitter Doğukan Ergin wordt voorgedragen als wethouder in het nieuwe college van B&W.

Wethouderskandidaat Ergin: ‘Met Cemil Kahramanoğlu aan de leiding ligt de Schiedamse fractie in goede handen van een zeer capabele en gedreven politicus.’

De verwachting is dat het nieuwe college op korte termijn zal worden geïnstalleerd. Nadat Ergin doorschuift als wethouder komt zijn gemeenteraadszetel beschikbaar. Furkan Kondu is de eerste opvolger en heeft zich inmiddels bereid verklaard om zitting te nemen als gemeenteraadslid bij de Schiedamse fractie van Denk.

2 reacties op “CEMIL KAHRAMANOĞLU NIEUWE FRACTIEVOORZITTER DENK SCHIEDAM

  1. Gefeliciteerd. Eens te gast, nu de gastheer. Maar altijd teveel interne ruzies. Trek die auto’s onder hun reet vandaan, en heel die parallelle samenleving hier stort in elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *