Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

5 AFVALCONTAINERS VOOR 320 CONTAINERWONINGEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op het voormalige Unileverterrein in Vlaardingen worden vijf nieuwe ondergrondse afvalcontainers geplaatst en een bovengrondse inzamelvoorziening voor Groente, Fruit en Etensresten, omdat er binnenkort 320 containerwoningen in gebruik worden genomen. Er heeft al een onderzoek plaatsgevonden naar de meest geschikte locaties voor de ondergrondse inzamelvoorzieningen.

Het onderbrengen van vluchtelingen in Vlaardingse containerwoningen is goed voor hun integratie. Wethouder Ivana Somers (Leefbaar) liet dat vorig jaar september weten tijdens een raadscommissie.
De containerwoningen worden komende zomer verhuurd door Gapph. Deze vastgoedspecialist zorgt ook voor het beheer van de tijdelijke woningen. Daarnaast zet Gapph zich ook in voor een prettige leefomgeving voor nieuwe en bestaande bewoners van de buurt. Het zal actief optreden om overlast tegen te gaan en wil met verschillende initiatieven het buurtgevoel voor alle bewoners versterken.

De containerwoningen zijn voornamelijk bestemd voor studenten, jongeren, starters, daklozen en vluchtelingen. De woningen zijn de afgelopen maanden opgeknapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *