WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN KOMT MET WOONONDERZOEK 2022

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen roept inwoners op mee te doen aan het Woononderzoek 2022. Hoe tevreden bent u over uw woning? Wat vindt u van uw buurt? Zou u graag willen verhuizen? Deze en andere vragen worden gesteld in het grote Woononderzoek 2022 van gemeente Vlaardingen.

Vlaardingen heeft in haar nieuwe woonvisie de koers uitgezet om een aantrekkelijke woonstad te zijn voor iedereen. Door mee te doen aan het Woononderzoek blijft de Vlaardingse woonbehoefte scherp in beeld. Uw antwoorden zouden, volgens de gemeente, van grote waarde zijn om van Vlaardingen een aantrekkelijke woonstad voor iedereen te maken. Meedoen kan via www.vlaardingen.nl/onderzoek en vul de digitale vragenlijst in. Meedoen kan tot 10 juni.

Nieuwsgierig naar de nieuwe woonvisie? Ga dan naar www.vlaardingswonen.nl. Hier vindt u informatie over de woningbouwprojecten in de stad en de Vlaardingse woonvisie. De resultaten van het Woononderzoek worden later dit jaar op de gemeentelijke website geplaatst.

1 reactie op “VLAARDINGEN KOMT MET WOONONDERZOEK 2022

  1. Deze sites zijn onbereikbaar, dat wil de gemeente Vlaardingen ook want het kan ze nagenoeg niets schelen wat de mensen vinden. (Tenzij er verkiezingen in beeld komen natuurlijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *