WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPENING LORENTZLAAN SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- De Lorentzlaan in Schiedam-Oost kan worden beschouwd als geopend. Ook de laatste stapels bakstenen, op de hoek van de Buys Ballotsingel, zijn vanmiddag ingeladen en hekken zijn verwijderd.

Eerder is met borden langs de weg aangekondigd dat de laan op vrijdag 11 maart al weer toegankelijk zou zijn voor al het verkeer, maar rond die tijd werd pas gestart met het aanbrengen van een streetprint in het asfalt. En in de Professor Kamerlingh Onneslaan werd toen net door de groenaannemer de beplanting geplant.

De PKO- en de Lorentzlaan lagen de afgelopen maanden open, onder meer voor de aanleg van een drainage- en infiltratieleiding en de vervanging van het riool. Bovengronds worden de lanen in lijn met de Boerhaavelaan aangepakt.

2 gedachten over “OPENING LORENTZLAAN SCHIEDAM-OOST

  1. Er rijden nog steeds mensen als debielen door de straat met hun auto’s/motoren die zij eigenlijk helemaal niet kunnen betalen, dus die versmallingen hebben weinig zin. Ze kunnen beter flitspalen plaatsen. Plus er wordt ook nog steeds overal afval en peuken op straat gegooid, grotendeels door asociale arbeidsmigranten.

  2. Ho nou, Sdam88, die arbeidsmigranten zijn niet asociaal hoor, die snappen het niet, die moet je helpen. Als je zegt dat roken ongezond is en dat ze door te fietsen in plaats van met auto’s en motoren door de straat te scheuren jaren langer uitkering kunnen trekken is al het linkse schorem ook tevree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *