WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE HANS ANDERS IN HOF VAN SPALAND SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op donderdag 10 maart opent Hans Anders officieel de deuren van een nieuwe grotere winkel in winkelcentrum Spaland, aan het Hof van Spaland 28. De opening van de nieuwe Hans Anders winkel in Schiedam gaat gepaard met feestelijke acties. De oude winkel aan het Hof van Spaland 73 sluit op 8 maart.

Met een winkeloppervlakte van 142m2 heeft Hans Anders in het nieuwe pand de extra ruimte gevonden waar naar gezocht werd. Daardoor heeft de optiekketen het aantal monturen dat gepresenteerd wordt stevig kunnen uitbreiden. Van trendy, in huis ontworpen Hans Anders monturen tot de nieuwste collecties van bekende brillen en zonnebrillen merken. Naast de vertrouwde topmerken zoals Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Lacoste en Vogue, zijn ook collecties van Levi’s en Longchamp toegevoegd. De winkel is gezellig en modern ingericht conform het nieuwste winkelconcept van Hans Anders.

Storemanager Merve Bilir staat met haar team klaar om inwoners van Schiedam en omstreken te ontvangen in de nieuwe winkel. Het team bestaat uit twee gediplomeerde opticiens, een refractionist én een gediplomeerde audicien. “Naast zichtadvies, kunnen we voortaan ook gratis uitgebreide hoortesten, hooradvies en hoortoestellen aanbieden. Onze audicien zal wekelijks aanwezig zijn om klanten te helpen met deskundige en betaalbare begeleiding bij beter horen”, vertelt Merve.

Op donderdag 10 maart wordt de winkel feestelijk geopend met mooie actie, 50% korting op een bril of 3 brillen voor de prijs van 1. De openingsactie loopt tot en met 26 maart. Een afspraak voor een oogmeting kan gemakkelijk vooraf gemaakt worden via hansanders.nl/afspraak. De Hans Anders is winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur, op donderdag is er een koopavond tot 21.00 uur en op zaterdag is de winkel tot 17.00 uur open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *