Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROENLINKS HOORT VEEL OVER ZESTIENHOVEN IN SCHIEDAM-KETHEL

SCHIEDAM- GroenLinks voert vandaag campagne in Tuindorp en op het Hargplein in Schiedam-Kethel. Volgens de partij hoorden ze veel over speeltuinen, verkeersveiligheid en Zestienhoven.

Het is niet langer radicaal om te pleiten voor de volledige sluiting van Rotterdam The Hague Airport (RTHA), beweert men bij GroenLinks. Volgens de partij is er een verandering in het denken in de maatschappij dat sluiting realistisch maakt. Dat werd vorig jaar februari al besproken tijdens de online sessie GroenLive: sluiting van RTHA.

Volgens GroenLinks blijft het aantal passagiers groeien, omdat vliegtickets worden verkocht zonder dat de maatschappelijke en milieukosten in de prijs zitten.

Tijdens het campagnevoeren voor de komende gemeenteraadsverkiezingen maakt GroenLinks gebruik van folders. Vorig jaar werden de folders voor de Tweede Kamerverkiezingen van GroenLinks in Schiedam nog huis-aan-huis verspreid. Daarmee stond de campagne staat haaks op wat de partij lokaal heeft beijverd: een extra snelle invoering van een ban op het huis-aan-huis verspreiden van reclame drukwerk, omdat folders een belasting zouden zijn voor het milieu.

3 reacties op “GROENLINKS HOORT VEEL OVER ZESTIENHOVEN IN SCHIEDAM-KETHEL

  1. Grauw links ruikt weer verkiezingen. Zestienhoven had tientallen jaren geleden al naar de Maasvlakte gekund, veel veiliger en minder irritant voor omwonenden. Als iedereen die over milieu en vliegtuigoverlast zeikt nu eens geen vluchten meer boekt kunnen we ze serieus nemen, tot nu toe allemaal boter op hun hoofd. Groen stemmen, ver vliegen en heel vaak een truitje heen en weer sturen naar bijvoorbeeld Zara. Verander jezelf of zeur niet over het milieu.

  2. Stop toch eens met dat zeuren. Dat vliegveld lag er al voor da je hier ging wonen.
    En Groen links heeft het weer bedacht voor de komende verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *