Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN DEFINITIEF TEMPEL CORONAGELOOF

VLAARDINGEN- Vanaf deze week mogen theaters hun deuren weer openen voor uitsluitend de houders van de omstreden QR-pas. ‘Dat laat de Vlaardingse Stadsgehoorzaal zich natuurlijk geen twee keer zeggen’, meldt het theater in een juichend persbericht. Volgens de Stadsgehoorzaal voert men het uitsluitingsbeleid door ‘voor ieders veiligheid en gezondheid’.

De wethouders Jacky Silos (CDA) en Ivana Somers (Leefbaar) hebben vorige week woensdagmiddag de actie gesteund van de Stadsgehoorzaal tegen de toen nog volledige sluiting (in verband met de hoax) van de culturele sector: Silos nam als eerste plaats bij de kapper, Somers liet haar nagels doen.

Tot op de dag van vandaag is het sars-cov-2 virus nog nooit in een laboratorium onder een microscoop geïsoleerd (vastgelegd). Bij de PCR-tests wordt daarom gebruik gemaakt van een benadering van Sars-cov-2 die een computer heeft berekend.
In navolging daarvan, kan er ook geen veilig en werkzaam vaccin worden ontwikkeld.
Op hetzelfde moment werden bij de Stadsgehoorzaal bezoekers geweigerd zonder QR-code. Wie wel binnen mocht bij de gesubsidieerde instelling werd verplicht tot het opzetten van een mondkap en er werd gepoogd 1.5 meter afstand op te dringen. Alles om een pandemie te suggereren met een fictief ‘virus’ (de herbenoemde seizoensgriep) op grond waarvan juist vrijheidsbeperkingen worden opgelegd en grondrechten ontnomen.

De houding van de Stadsgehoorzaal staat haaks op de opstelling van bijvoorbeeld de IJsbaan de Vechtsebanen in Utrecht, waar men niet van plan is bezoekers naar een QR-code te vragen. Eigenaar Michael van de Kuit zegt ‘helemaal klaar’ te zijn met de regels van de overheid. Wat als zijn besluit betekent dat de ijsbaan dicht moet? “Dat is dan maar zo. Maar dan gaan we ook nooit meer open.”

De toegang met QR-pas zou dienen ter bestrijding van een fictief virus met de dodelijkheid van een griep. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al tienduizenden mensen zijn overleden. Haalt u binnenkort niet ‘vrijwillig’ de zogenaamde ‘boosterprik’ dan vervalt alsnog uw QR en staat u in de rij bij de ‘wappies’, die dit allemaal al vanaf het begin hebben voorspeld.

4 reacties op “STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN DEFINITIEF TEMPEL CORONAGELOOF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *