Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BIJ HOEK VAN HOLLAND GEWEIGERD OP BASIS VAN CORONAGELOOF

HOEK VAN HOLLAND- De Koninklijke Marechaussee heeft in 2021 in Hoek van Holland 288 reizigers de toegang tot Nederland geweigerd in verband met een positieve pcr-testuitslag.

Bijna de helft van alle geweigerde reizigers kwam uit het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft voornamelijk te maken met de Brexit, het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. Britten waren daarop niet meer uitgezonderd op het EU-inreisverbod.

De ferrymaatschappij controleert voor vertrek naar Nederland of iemand het land in mag. Zo controleren zij of iemand uitgezonderd is op het inreisverbod en of iemand bijvoorbeeld een geldig testbewijs heeft. Bij aankomst in Nederland controleert de Marechaussee of de reiziger volgens de huidige regelgeving inderdaad het land mag betreden.

Tot op de dag van vandaag is het sars-cov-2 virus nog nooit in een laboratorium onder een microscoop geïsoleerd (vastgelegd). Bij de PCR-tests wordt daarom gebruik gemaakt van een benadering van Sars-cov-2 die een computer heeft berekend. In navolging daarvan, kan er ook geen veilig en werkzaam vaccin worden ontwikkeld.

1 reactie op “BIJ HOEK VAN HOLLAND GEWEIGERD OP BASIS VAN CORONAGELOOF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *