Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZILVERLINGEN VOOR CONTROLE QR-PAS SCHIEDAM

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam stelt subsidie beschikbaar voor sportverenigingen, horecaondernemers en culturele instellingen om hun bezoekers te controleren op de omstreden QR-pas. De gemeente Schiedam kan voor deze subsidieregeling een bedrag van in totaal 204.000 euro belastinggeld inzetten. Het geld wordt door het Rijk via de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond beschikbaar gesteld aan de gemeente.

Volgens jurist en publicist Caroline Vonhoff  maakt iedereen die meewerkt aan de uitvoering van de QR-pas zich schuldig aan de schending van mensenrechten. Vonhoff: ‘De Code van Neurenberg windt er geen doekjes om, net zo min als de ‘United Nations International Law Commission’s Nuremberg Principles’. Mensen realiseren zich werkelijk niet aan welke misdrijven tegen de menselijkheid zij zich schuldig/medeplichtig maken. Gewoon, door netjes de regels te volgen, tenminste dat denken ze. Ze doen echter alles behalve dat.’

De toegangsbewijzen met QR-code zouden dienen ter bestrijding van een fictief virus met de dodelijkheid van een griep. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al tienduizenden mensen zijn overleden.

17 reacties op “ZILVERLINGEN VOOR CONTROLE QR-PAS SCHIEDAM

 1. De qr code is niet gemaakt om je vaccinatiestatus te controleren, maar om jou als persoon te kunnen controleren

  Wat is er nog voor nodig om mensen dit te laten inzien dat we verraden worden?

  1. Ziverlingen komen op meer plekken voor in de Bijbel. Dit lijkt mij de juiste verwijzing:

   Mattheüs 26:14 

   ‘Toen ging een van de twaalven, genaamd Judas Iskariot, tot de overpriesters, En zeide: Wat wilt gij mij geven, en ik zal Hem u overleveren? En zij hebben hem toegelegd dertig zilveren penningen. En van toen af zocht hij gelegenheid, opdat hij Hem overleveren mocht.’

   Het blijft voor altijd weer ff zoeken als afvallige Katholiek.

 2. Eerste Kamer keurt zelfs QR-pas goed voor inzetten bij niet-essentiële winkels! Weg met dit slechtste demissionaire kabinet ooit

 3. Wordt het niet eens tijd om dat linkse privacygelul aan de kant te schuiven en volksgezondheid op de eerste plaats te zetten? Er zijn heel veel mensen die op een reguliere behandeling wachten terwijl hun ziekenhuisplek door wappies wordt bezet. Als al die antivaxers nu eens consequent zijn laten ze zich ook niet in een ziekenhuis opnemen maar gaan ze gewoon thuis dood.

  1. Goed idee,
   maar heel veel gevaccineerden liggen ook in het ziekenhuis en op de ic, wat doen we daarmee?
   Gooi de hele boel open en laat de natuur zijn werk doen. Niks geen langdurige opnames voor de griep.
   Deze gevaccineerde mensen hebben over het algemeen toch geen zin meer om te leven. En de daadwerkelijk weigerde mensen moeten ook niet naar de dokter en ziekenhuis, is de consequenties van niet vaccineren tegen de griep.
   Ik geloof ook niet in het corona gezeik, minder dan 0.10% komt in het ziekenhuis en nog minder overlijd.
   Deze zijn in de meerderheid ouderen die vaak aangeven het gehad te hebben met het leven maar de familie wil daar niet aan of het zijn ook jongeren die veel kwalen hebben, met een korte levensverwachting.
   Bovenstaande voorbeelden van mensen sterven aan elke griep.

 4. En wat is de vervolgstap ná het registreren? Gaan ze het voor je bepalen? Moet je dan eerst toestemming hebben voor iets wat je eet, drinkt, koopt, doet? Gaan ze ook bepalen wanneer je mag poepen en wie je mag naaien? Dat laatste is dan natuurlijk weer grappig..

 5. 2,91% van de mensen met bijwerkingen door de prik van Pfizer kwamen tot nu toe te overlijden. Bron Pfizer: rapport over bijwerkingen in eerste drie maanden (1223 sterfgevallen op 42.086 mensen).

  1. Het gaat ze niet om een virus, maar om de totale controle. Duidelijk een wereldwijde coup. Dit is de 3e wereldoorlog. In Nederland geleid door een incapabel ondemocratisch corrupt demissionair kabinet. Ze willen onze identiteit. En dan niet die 9 bsn cijfertjes alleen. Ze willen alles. In een QRpaspoort.

   Vorige week een oversterfte in Nederland van 1.100 mensen in alle leeftijden. Waarom wordt dit niet verder onderzocht? Wel aansturen op een vaccinatieplicht. Kennelijk mag er geen “referentie”groep overblijven. Dan worden de verschillen zichtbaar. Wat er nu zou moeten zijn is een jaar met ondersterfte. Die vaccins werken toch zo goed?

   Tenzij het een oversterfte is van slachtoffers die ter plekke dood neervallen zou je bij dergelijke cijfers ook eerst een flinke toename van ziekenhuisopnames verwachten. De olifant in de kamer is een metafoor waarmee een duidelijk aanwezig probleem wordt aangegeven, dat echter opzettelijk wordt genegeerd door de aanwezigen.

   Maar hoe we omkomen, dat maakt de demonen achter “The Great Reset” toch niet uit. Is het niet linksom dan maar rechtsom of rechtdoor, depopulatie is toch het achterliggende doel. Wat nodig is is de weg rechtsomkeert.

 6. “een fictief virus met de dodelijkheid van een griep.”

  Hoe gestoord moet je zijn om bij Waterweg Actueel in de redactie te komen?

  1. Wij volgen onafhankelijke virologen, farmaceuten en medici die zich niet direct of indirect in hebben laten lijven bij het leger van belangenbehartigers van Big Pharma. En ja, dat zijn ook experts en wetenschappers.

   Einde discussie!

   1. De griep is verbannen…daar kon geen angst op ingebouwd worden naar grote groepen burgers…dat lukt beter als ze het beestje anders gaan noemen! En het lukt ze aardig merken we wel.. Griep komt niet terug…we krijgen het Marburg virus als volgende pandemie… en ze kunnen zeggen dat het dodelijker is want het afweersysteem van velen is kapot gemaakt door vaccins.

 7. Ik probeer het mensen niet meer uit te leggen maar stel ze een vraag:

  “Als er tijdens een pandemie tégen uitbreiding van de zorg gestemd wordt maar er wel miljárden in controle gestoken worden, wáár zal het dan over gaan?”

 8. I.d.d. L.
  Geld moet rollen…….
  Uiteraard niet naar mensen die zich te pletter werken in de zorg. Niet alleen tijdens de zogenaamde pandemie, maar al jaren.
  Niet voor niets dat Nederland een derde wereld land blijkt te worden qua gezondheidszorg.
  Kosten rijzen de pan uit.
  Alleen de farmaceutische industrie en de aandeelhouders worden er nog rijker van.
  Wie gaat er weer betalen voor alle gemaakte kosten en faillissementen veroorzaakt door deze heersende griep?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *