Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HORECA MAASSLUIS KAN NIET ZONDER ONGEPRIKTEN

MAASSLUIS- Ook Grant Café De Waker op de Markt 6 in Maassluis gaat voor een winterterras: een overkapping over het terras tot eind maart 2022. Vorige maand hebben vier andere horecazaken in het stadshart van Maassluis al besloten tot het plaatsen van een winterterras.

Vanaf 25 september is een QR-pas verplicht voor toegang tot de horeca, waarbij een uitzondering geldt voor bij eet- en drinkgelegenheid behorende terrassen in de buitenlucht. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al ruim 26.000 mensen zijn overleden. Wie op basis van deze cijfers besluit af te zien van de aangekondigde 3-de prik verliest het groenvinkje in de pas en hoort bij de ‘ongevaccineerden’, waarvoor een toegangsverbod geldt.

5 reacties op “HORECA MAASSLUIS KAN NIET ZONDER ONGEPRIKTEN

 1. Als ze de ongeprikten nu ook weren in ziekenhuizen en zeker op de ic is er weer voldoende capaciteit voor echte zieken. Die wappies ontkennen het bestaan van corona en hoeven dan dus ook geen hulp op kosten van de gemeenschap als ze door eigen schuld aan die volgens hen niet bestaande ziekte dreigen te bezwijken. Aan wat niet bestaat kun je niet doodgaan za’k maar zeggen,. Elluk nadeel hep zun voordeel.

 2. Uit Israëlische gegevens van juli 2021 blijkt dat er procentueel gezien een exponentiële groei in ziekenhuisopnames is van volledig geprikten met de gentherapie. Die IC-opnames en sterfgevallen ontstaat naarmate de tijd verstrijkt..

  Ik ben er 100% zeker van dat het hier niet veel anders zal zijn. Gezien het feit, dat wij weer dagelijks de alarmberichten binnen krijgen, doet het ergste vrezen. De griep was ‘zomaar’ verdwenen en nu weer terug. Tuurlijk! De oplopende oversterfte wordt toegeschreven aan de griep, corona kan niet, het vaccin is immers zo goed (…). Alleen krijgen wij te horen, dat het vooral die domme, eigenwijze wappies zijn die de ziekenhuisbedden vullen. Dat proberen zij ons althans nog steeds wijs te maken. Maar er is wel een kentering gaande. Ook vanuit de ziekenhuizen wordt nu eindelijk schoorvoetend toegegeven, dat er toch wel veel ‘gevaccineerden’ (met de genocideprik) in het ziekenhuis belanden.

  1. Dat is logisch Bep, ouwe mensen gaan ooit dood, geprikt of niet. Maar met jouw niet bestaande griepje worden de i.c.’s weer flink overbelast met alle leeftijden. Jammer dat je geen dag van je leven gewerkt hebt, anders zou je je kunnen voorstellen hoe het ziekenhuispersoneel zich voelt.

   1. Jij wilt het duidelijk niet weten. En je bent niet de enige. Het idee dat het ‘vaccin’ achteraf toch niet zonder risico’s blijkt is onverteerbaar voor velen. Vandaar hun vijandigheid naar ongevaccineerden, die wel kritisch waren en zijn. En nu moeten wij er ook maar aan geloven, want de volgzame schapen moesten het ook. Dus vandaar ook dat begrip voor die QR. Crabs in a bucket mentality.

    Oversterfte? Alles wat maar enigszins richting vaccinatie als mogelijke oorzaak wijst wordt angstvallig doodgezwegen. Maar ach, depopulatie was altijd het plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *