Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROGPLUS ORGANISEERT SCOOTMOBIELTOUR DOOR MAASSLUIS

MAASSLUIS- Rogplus organiseert op vrijdag 8 oktober een scootmobieltour door het historische centrum van Maassluis. Inwoners met een scootmobiel kunnen gratis meedoen. De scootmobieltour vindt plaats tijdens de Week van de Ontmoeting, een week boordevol leuke activiteiten waarbij mensen van alle leeftijden elkaar kunnen treffen.

De tour start op het parkeerterrein van Rogplus met koffie, thee en een gebakje. Daarna vertrekken kleine groepjes (maximaal 7 personen) voor een rit door de historische binnenstad van Maassluis. Deelnemers krijgen een heerlijk lunchpakketje mee voor onderweg. Een stadsgids van de Historische Vereniging Maassluis begeleidt de tour en vertelt de deelnemers alles over de geschiedenis van de stad. Tussendoor is er gelegenheid voor een gezellig praatje of om ervaringen met elkaar te delen. De tour duurt ongeveer 1,5 uur.

Inwoners met een scootmobiel kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar communicatie@rogplus.nl. Vermeld hierop uw naam, mailadres en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging met een starttijd. Aanmelden kan tot vrijdag 1 oktober 2021. Deelname is gratis.

De scootmobieltour ‘Rollend erop uit’ is een activiteit van Rogplus. De tour maakt onderdeel uit van de Week van de Ontmoeting van 1 tot 8 oktober 2021. Tijdens deze week zijn er diverse activiteiten en voorstellingen in Maassluis waarbij mensen van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. De Week van de Ontmoeting valt onder de landelijke campagne Week tegen Eenzaamheid.

1 reactie op “ROGPLUS ORGANISEERT SCOOTMOBIELTOUR DOOR MAASSLUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *