Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BIJNA 10 DUMPERS VUIL SCHIEDAM BETRAPT

SCHIEDAM- De Lichtblauwe Brigade heeft in Schiedam, eerder vandaag, negen adressen aangetroffen bij de controle van afval naast containers. De overtreders kunnen een boete op de mat verwachten, zo wordt aangekondigd.

Toezicht&Handhaving heeft ook veel karton verwijderd wat verkeerd was aangeboden bij de ondergrondse containers.

De boete voor het verkeerd aanbieden van (huishoudelijk) afval is in Schiedam 2 jaar terug verhoogd van 55 naar 150 euro. Voor het bijplaatsen van grofvuil naast de ondergrondse containers kan ook spoedeisende bestuursdwang worden toegepast. Dit betekent dat er direct wordt ingegrepen waarbij het huisvuil verwijderd wordt. De kosten van spoedeisende bestuursdwang worden bij de overtreder in rekening gebracht (indien deze valt te achterhalen).

6 reacties op “BIJNA 10 DUMPERS VUIL SCHIEDAM BETRAPT

 1. Wat zullen deze ‘helden’ weer een GEWELDIG weekend hebben en op een verjaardagsfeestje,samen met andere blauwe helden, een uitgebreid verslag doen van hun superbaan. Het zou hun sieren als ze de troep zouden opruimen. Vuil neerdumpen is uiteraard niet goed, maar de gemeente moet ook in eigen boezem steken. Heel vaak zijn de containers of buiten gebruik of zitten vol.
  De gemeente creëert eerst een probleem en kan dan ongelimiteerd prenten schrijven. Hetzelfde gaat gebeuren met de parkeervergunningen. Eerst vele parkeerplaatsen weghalen, vervolgens parkeervergunningen invoeren en dan de gemeente kas spekken.
  Binnenkort nog de opdracht om de middenstand te controleren of deze wel controleren op de corona app. Kunnen ze geen boetes geven aan gebakjes etende inwoners, doen ze het op deze manier.
  Waarschijnlijk zijn ze jaloers op mensen die wel uit kunnen gaan met echte vrienden en een gebakje eten met familie. Als je geen vrienden heb en niet uitgenodigd word op familiefeestjes, heb je geen begrip en respect voor anderen.

   1. Is geen discussie dat viezerikken die vuilniszooi moedwillig buiten neerdonderen beboet moeten worden.
    Gaat om de manier waarop het gebeurd.
    Het is niet fair om mensen te beboeten die een rot end sjouwen met een volle vuilniszak en die niet kwijt kunnen, doordat de gemeente geen goed werkend systeem kan maken.
    Jouw opmerking over corona slaat als een lul op een drumstel. En jij begint over Zwarte Piet, ik durf er bijna niet over te beginnen.
    Krijgen we wederom ellenlange opmerkingen van jou, dat alles de schuld is van alle blanken die allemaal een voorouder als slavenhandelaar hadden en daardoor nu allemaal miljonair zijn.
    Nakomelingen van Adrikanen zijn allemaal slaaf geweest, arm, roven en bedriegen niet, werken hard en hebben zeker geen voorouders die hun eigen volk verkocht aan slechte blanken voor goud.
    Niet voor spiegeltjes en kraaltjes.
    Jouw opmerking brengt me overigens wel op een idee.

    1. Ook weer toeval , die foto is gemaakt op de hoek , johan de WITTsingel / DONKER curtiusstraat . Genoeg reden lijkt mij voor Herr Kreuger , om zijn onderbuikgevoelens weer eens te lossen …………..zoals we van hem gewend zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *