Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OOK FRACTIE BOERS VLAARDINGEN TEKENT TEGEN CORONAPAS

VLAARDINGEN- Ook de fractie Boers in Vlaardingen heeft de petitie getekend tegen de invoering van de zogenaamde coronapas.

De ondertekenaars constateren dat er met dwang en plicht een prik- of testbewijs overgelegd moet worden. Dit wordt gezien als belemmering van de vrijheid en privacy en past niet in de Nederlandse maatschappij.

Al meer dan 200.000 ondertekenaars spreken zich uit tegen de bewijsplichten bij de ingang van bijvoorbeeld de horeca en het theater en willen geen vrijheidsbeperking en geen verplichte blootlegging van privacygevoelige informatie en daarmee geen directe of indirecte dwang voor de ongecontroleerde, experimentele gentherapie.

Ook ondertekenen kan HIER.

16 reacties op “OOK FRACTIE BOERS VLAARDINGEN TEKENT TEGEN CORONAPAS

 1. Leuk hoor, zulke reacties, maar hoe zit het dan met mijn vrijheid, want als ik besmet wordt door jullie en in het ziekenhuis terecht, of misschien komt te overlijden, hebben jullie daar ook al eens over nagedacht. Ik heb er echt geen begrip voor dat men zo moeilijk doet over een prik, want als je naar Azië gaat, moet je je ook laten inenten, zelfs als je de grens over gaat met België of Duitsland, moet je een bewijs overleggen.

  1. Groot gelijk Ron, ik ben pas terug uit Italië en overal waar je naar binnen wilt even je app laten zien. Werkt perfect. Alleen zo’n klotewappie die zonder app in de rij staat kan de boel weer vertragen. Sociale uitsluiting van mensen die een prikkie weigeren is zo gek niet. De ziekenhuisbedden die nu bezet worden door ongevaccineerden kunnen we hier ook beter gebruiken.

  2. Jouw soort behoort binnen te blijven. Dag en nacht met een muilkorf op (gaan wij verder met leven). Of laat je behandelen bij een psychiater, wegens irreëel angsten voor de herbenoemde seizoensgriep.

   Vanavond hoorden we dat iedereen zonder pas wordt gedegradeerd tot üntermensch. 1941 is terug en de mensen zien het niet. Triest. Artikel 1 van de grondwet wordt hier overduidelijk overtreden. Hoe kan dit? Daarnaast wordt ook resolutie 2361 door dit verschrikkelijke corrupte demissionaire kabinet duidelijk geschonden. Maar ja, je kunt ze niet wegsturen he?

   De Spoedwet is ondertussen tot september 2023 verlengd. Nu kunnen ze bijna alles flikken wat ze willen en wat mij nog het meest verbaast dat de hele Tweede Kamer er in meegaat terwijl ze vorig jaar tegen hebben gestemd bij een motie van Azarkan.

   Maar het kwaad zit veel hoger op de ladder. Die komen nog wel aan de beurt!

    1. Er zit duidelijk wat in die genocidenprik. Het tast om te beginnen de hersencellen aan.

     Maar waar blijft nou toch het keiharde bewijs voor het daadwerkelijk bestaan van het killervirus, waar jouw soort alles op baseert? In welk laboratorium ter wereld is het virus onder een microscoop geïsoleerd? Tot die tijd geldt heel eenvoudig dat het covid-virus helemaal niet bestaat (want nog nooit aangetoond!).

     We hebben hier te maken met de herbenoemde seizoensgriep. Daar heeft 99,65 % van de mensen al eeuwen en eeuwen geen enkel gevaar van te duchten. En toch al die draconische maatregelen… Daar zit iets heel anders achter. Met een WEF, dat de mensheid wil decimeren tot maximaal 500 miljoen, is dat een open deur. Maar niet voor de coronagelovigen. Die zijn te stom om zelf te denken.

     Ach ja, de aller domsten drinken lachend uit een gifbeker en hebben niet door dat ze zelf bijna aan de beurt zijn. Domheid wordt in dit griepseizoen met de dood betaald. Kijk ze genieten in de rijen van de Linke Deugers (met hun waanideeën over ic-bedden).

     Jouw soort moet binnenblijven met een muilkorf op! Als het allemaal zo gevaarlijk is.

 2. De oplossing is heel simpel: mensen die niet zijn geprikt weigeren op te nemen in de ziekenhuizen zodat andere behandelingen doorgang kunnen vinden. En als je vaccinatie niet vertrouwt waarom dan wel de toe te dienen zuurstof, want ook daarin kan immers van alles worden bijgemengd.

  Net al de zovele (bij)gelovige idioten in de VS die meestal ook nog overtuigd republikein zijn ruimt COVID overigens lekker op natuurlijk en blijft van het republikeinse electoraat hopelijk weinig over…

  Dat vele mensen weinig vertrouwen hebben in overheden is hoewel problematisch echter terecht maar met een beetje gezond verstand begrijp je ook dat er niet iets bestaat als een wereldwijd complot.

 3. Hoe zit het met het bewijs dat jullie bijeen gefantaseerde ‘killervirus’ wel echt bestaat? Wanneer ga je eindelijk eens een link sturen naar de rapporten en studies waaruit blijkt, waar, wanneer en hoe ‘het virus’ is geïsoleerd onder een microscoop? Oftewel keihard aantonen dat het ook echt bestaat? Gewoon even om vragen bij VWS of het RIVM.

  Durf jij het aan om te ontdekken dat je al 1,8 maanden wordt voorgelogen? Dat virus waar jouw soort in gelooft is namelijk gewoon de eeuwenoude seizoensgriep!

  Maar ter geruststelling van jouw soort: er wordt extra geld vrijgemaakt om stadswachten in te zetten die de horeca gaan controleren op naleving van de QR-code. En ondertussen is er nog geen cent extra naar de zorg of preventiebeleid gegaan in al die tijd. En maar blijven geloven dat Den Haag het beste voor heeft met onze gezondheid. Hebben we het binnenkort weer over de vaccinatiedoden. Het griepseizoen is immers begonnen.

 4. Ron Janson, je had deze reactie: “(..) maar hoe zit het dan met mijn vrijheid, want als ik besmet wordt door jullie en in het ziekenhuis terecht, of misschien komt te overlijden”

  Het is toch niet voor niks dat je je hebt laten vaccineren, dat is toch ter beschérming tegen dat zogenaamde virus?

  Waar ben je dan nog bang voor, als ik je vragen mag..

 5. Ik heb toch zo’n teringhekel aan een democratie hé, Een gezonde dictator á la Poetin, Castro, Duterte, Bouterse en het leven is een stuk minder gecompliceerd. De mensen hebben hier veel te veel vrijheden om efficiënt geregeerd te kunnen worden. Gewoon alle rechtse Beppies en linke Tonnies (gedwongen) een prikkie of twee of volledige verbanning naar de Flevopolder, een ideale corona kolonie met Urk als hoofdstad. Over de integriteit van het lichaam gesproken, dit land wordt nog steeds massaal bevolkt door lieden die hun pasgeborenen verminken. Onze ziekenhuizen werken zelfs (op onze kosten) mee aan die besnijdenissen. Straks draaien we nog voor de hersteloperaties op.

  1. Hoe kan een werkgever zijn personeel een veilige werkplek garanderen als datzelfde personeel om privacyredenen niet wil zeggen of ze geprikt zijn?
   Hoe kan een winkelier zijn personeel een veilige werkvloer bieden als iedereen zónder QR prikbewijs die winkel in mag?
   Waarom gebeurt dit in sommige andere landen wél en zonder problemen?
   Hoe kun je veilig oversteken met je oogjes dicht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *