Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OOK FRACTIE BOERS VLAARDINGEN TEKENT TEGEN QR-PAS

VLAARDINGEN- Ook de fractie Boers in Vlaardingen heeft de petitie getekend tegen de invoering van de zogenaamde coronapas.

De ondertekenaars constateren dat er met dwang en plicht een prik- of testbewijs overgelegd moet worden. Dit wordt gezien als belemmering van de vrijheid en privacy en past niet in de Nederlandse maatschappij.

Al meer dan 200.000 ondertekenaars spreken zich uit tegen de bewijsplichten bij de ingang van bijvoorbeeld de horeca en het theater en willen geen vrijheidsbeperking en geen verplichte blootlegging van privacygevoelige informatie en daarmee geen directe of indirecte dwang voor de ongecontroleerde, experimentele gentherapie.

Ook ondertekenen kan HIER.

26 reacties op “OOK FRACTIE BOERS VLAARDINGEN TEKENT TEGEN QR-PAS

 1. Leuk hoor, zulke reacties, maar hoe zit het dan met mijn vrijheid, want als ik besmet wordt door jullie en in het ziekenhuis terecht, of misschien komt te overlijden, hebben jullie daar ook al eens over nagedacht. Ik heb er echt geen begrip voor dat men zo moeilijk doet over een prik, want als je naar Azië gaat, moet je je ook laten inenten, zelfs als je de grens over gaat met België of Duitsland, moet je een bewijs overleggen.

  1. Groot gelijk Ron, ik ben pas terug uit Italië en overal waar je naar binnen wilt even je app laten zien. Werkt perfect. Alleen zo’n klotewappie die zonder app in de rij staat kan de boel weer vertragen. Sociale uitsluiting van mensen die een prikkie weigeren is zo gek niet. De ziekenhuisbedden die nu bezet worden door ongevaccineerden kunnen we hier ook beter gebruiken.

  2. Jouw soort behoort binnen te blijven. Dag en nacht met een muilkorf op (gaan wij verder met leven). Of laat je behandelen bij een psychiater, wegens irreëel angsten voor de herbenoemde seizoensgriep.

   Vanavond hoorden we dat iedereen zonder pas wordt gedegradeerd tot üntermensch. 1941 is terug en de mensen zien het niet. Triest. Artikel 1 van de grondwet wordt hier overduidelijk overtreden. Hoe kan dit? Daarnaast wordt ook resolutie 2361 door dit verschrikkelijke corrupte demissionaire kabinet duidelijk geschonden. Maar ja, je kunt ze niet wegsturen he?

   De Spoedwet is ondertussen tot september 2023 verlengd. Nu kunnen ze bijna alles flikken wat ze willen en wat mij nog het meest verbaast dat de hele Tweede Kamer er in meegaat terwijl ze vorig jaar tegen hebben gestemd bij een motie van Azarkan.

   Maar het kwaad zit veel hoger op de ladder. Die komen nog wel aan de beurt!

    1. Er zit duidelijk wat in die genocidenprik. Het tast om te beginnen de hersencellen aan.

     Maar waar blijft nou toch het keiharde bewijs voor het daadwerkelijk bestaan van het killervirus, waar jouw soort alles op baseert? In welk laboratorium ter wereld is het virus onder een microscoop geïsoleerd? Tot die tijd geldt heel eenvoudig dat het covid-virus helemaal niet bestaat (want nog nooit aangetoond!).

     We hebben hier te maken met de herbenoemde seizoensgriep. Daar heeft 99,65 % van de mensen al eeuwen en eeuwen geen enkel gevaar van te duchten. En toch al die draconische maatregelen… Daar zit iets heel anders achter. Met een WEF, dat de mensheid wil decimeren tot maximaal 500 miljoen, is dat een open deur. Maar niet voor de coronagelovigen. Die zijn te stom om zelf te denken.

     Ach ja, de aller domsten drinken lachend uit een gifbeker en hebben niet door dat ze zelf bijna aan de beurt zijn. Domheid wordt in dit griepseizoen met de dood betaald. Kijk ze genieten in de rijen van de Linke Deugers (met hun waanideeën over ic-bedden).

     Jouw soort moet binnenblijven met een muilkorf op! Als het allemaal zo gevaarlijk is.

 2. De oplossing is heel simpel: mensen die niet zijn geprikt weigeren op te nemen in de ziekenhuizen zodat andere behandelingen doorgang kunnen vinden. En als je vaccinatie niet vertrouwt waarom dan wel de toe te dienen zuurstof, want ook daarin kan immers van alles worden bijgemengd.

  Net al de zovele (bij)gelovige idioten in de VS die meestal ook nog overtuigd republikein zijn ruimt COVID overigens lekker op natuurlijk en blijft van het republikeinse electoraat hopelijk weinig over…

  Dat vele mensen weinig vertrouwen hebben in overheden is hoewel problematisch echter terecht maar met een beetje gezond verstand begrijp je ook dat er niet iets bestaat als een wereldwijd complot.

 3. Hoe zit het met het bewijs dat jullie bijeen gefantaseerde ‘killervirus’ wel echt bestaat? Wanneer ga je eindelijk eens een link sturen naar de rapporten en studies waaruit blijkt, waar, wanneer en hoe ‘het virus’ is geïsoleerd onder een microscoop? Oftewel keihard aantonen dat het ook echt bestaat? Gewoon even om vragen bij VWS of het RIVM.

  Durf jij het aan om te ontdekken dat je al 1,8 maanden wordt voorgelogen? Dat virus waar jouw soort in gelooft is namelijk gewoon de eeuwenoude seizoensgriep!

  Maar ter geruststelling van jouw soort: er wordt extra geld vrijgemaakt om stadswachten in te zetten die de horeca gaan controleren op naleving van de QR-code. En ondertussen is er nog geen cent extra naar de zorg of preventiebeleid gegaan in al die tijd. En maar blijven geloven dat Den Haag het beste voor heeft met onze gezondheid. Hebben we het binnenkort weer over de vaccinatiedoden. Het griepseizoen is immers begonnen.

 4. Ron Janson, je had deze reactie: “(..) maar hoe zit het dan met mijn vrijheid, want als ik besmet wordt door jullie en in het ziekenhuis terecht, of misschien komt te overlijden”

  Het is toch niet voor niks dat je je hebt laten vaccineren, dat is toch ter beschérming tegen dat zogenaamde virus?

  Waar ben je dan nog bang voor, als ik je vragen mag..

 5. Ik heb toch zo’n teringhekel aan een democratie hé, Een gezonde dictator á la Poetin, Castro, Duterte, Bouterse en het leven is een stuk minder gecompliceerd. De mensen hebben hier veel te veel vrijheden om efficiënt geregeerd te kunnen worden. Gewoon alle rechtse Beppies en linke Tonnies (gedwongen) een prikkie of twee of volledige verbanning naar de Flevopolder, een ideale corona kolonie met Urk als hoofdstad. Over de integriteit van het lichaam gesproken, dit land wordt nog steeds massaal bevolkt door lieden die hun pasgeborenen verminken. Onze ziekenhuizen werken zelfs (op onze kosten) mee aan die besnijdenissen. Straks draaien we nog voor de hersteloperaties op.

  1. Hoe kan een werkgever zijn personeel een veilige werkplek garanderen als datzelfde personeel om privacyredenen niet wil zeggen of ze geprikt zijn?
   Hoe kan een winkelier zijn personeel een veilige werkvloer bieden als iedereen zónder QR prikbewijs die winkel in mag?
   Waarom gebeurt dit in sommige andere landen wél en zonder problemen?
   Hoe kun je veilig oversteken met je oogjes dicht?

 6. Hans,
  Volgens de wet hoeft personeel (nog) niet te vertellen tegen de werkgever wel of niet gevaccineerd. De praktijk is anders. Je wordt behandeld en gezien als een melaatse als je niet gevaccineerd ben of het vertelt. In Frankrijk zijn er op 1 dag 3000 mensen uit de zorg geschorst door hun mening om niet te vaccineren. Vorige week zag ik Keizer de Koning van Frankeland vertellen op stads Tv dat 25% van het personeel niet gevaccineerd is. Eerder vertelde deze ongekroonde Koning dat het vaccinatie gehalte stukken hoger zou zijn.
  Als die wet van verplichte vaccinatie ook in Nederland gaat gelden, dan zijn er helemaal tekorten in de zorg van personeel.

  1. Martin, ik heb een dochter en een collega die níet gevaccineerd zijn. Moeten ze zelf weten. Ik ben wél gevaccineerd en loop dus sterk verminderd risico. Ze worden niet als melaatsen behandeld hoor, maar ze hebben ook niet continue zo’n grote muil tegen niet gevaccineerden als onze irritante linke Bep. Die directeur van Frankeland trouwens wordt door zijn personeel op handen gedragen. Dat kun je van niet veel werkgevers zeggen. Op mijn vakantieadressen kon je rustig op ieder terras plaatsnemen, alleen als je naar binnen wilde moest je een vaccinatiebewijs laten zien. Geen bezwaar en logisch, het daar aanwezige personeel laat hun arbeidsrisico níet door bezoekers bepalen, deze luitjes hebben ook hun verantwoordelijkheid naar hun gezinnetjes.

   1. Ik wil niet veel zeggen , je hebt het over Rechtse Bep , maar je hebt zelf ook altijd een grote bek op deze site …………..Riesenschnauzertje !

   2. Och wat is een goede werkgever?
    Een formuliertje invullen en daarvoor een leuke beloning krijgen is makkelijk verdient.
    Als het zoveel beter zou zijn dan andere instellingen, waarom is er dan een gigantisch personeelstekort en een hoog ziekteverzuim?
    Ik zeg niet die man slecht is, maar hij is volgens mij ook niet beter dan de rest. Allemaal grootgeldverdieners.
    Maar hij zorgde wel, op een slinkse manier, l voor al zijn werknemers dat deze gevaccineerd konden worden.
    Vaccinaties overal vandaan halen waardoor er voor anderen mensen in de zorg, die het harder nodig hadden, geen vaccinaties konden krijgen.
    Doordat directie, managers, alle ondersteunende diensten,van Frankeland, die niets met zieken te maken hadden en hier wel gevaccineerd werden is mijn dochter, werkzaam in een ziekenhuis, te laat gevaccineerd en daardoor corona opgelopen. Gelukkig was het niet zoals de overheid ons doen wil geloven, dat iedereen eraan kan sterven, maar toch ze was wel besmet.
    Nu blijkt dat maar 75% gevaccineerd is binnen Frankeland.

     1. In zorginstellingen wonen mensen die oud en zwak zijn, anders woonden ze nog thuis. Een groot aantal willen dood of weten niet dat ze leven.

      Wat te denken van personeel van ziekenhuizen waar 100% besmette, zowel jongere gezonde als oude en zwakke patiënten opgenomen werden op speciale corona afdelingen. Daar was een groot tekort aan bescherming voor mensen die dagelijks in contact waren met besmette mensen. Maar om dan, door verpleeghuizen, vaccins op een slinkse wijze te bemachtigen en uitdelen aan mensen die niet in contact komen met corona patiënten, zelfs vrijwilligers, bevreemd mij toch enigzins.
      Zeker als het ten koste gaat van personeel welke alleen met corona patiënten werken.
      Maar ik denk dat wij het hierover niet eens worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *