Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

IRADO SCHIEDAM: ‘SLECHTS PRESTERENDE SCHOONMAKER VAN NEDERLAND’

SCHIEDAM- De 1e prijs voor de slechtst presterende schoonmaker van Nederland gaat naar Irado, oordeelt raadslid raadslid Arie Villerius van Lokaal Onafhankelijk Schiedam. Binnen nog geen 10m2 weet Villerius aan de rand van de binnenstad overal onkruid vast te leggen op camera.

Volgens de volksvertegenwoordiger heeft Irado de mond vol over grofvuil. Villerius: ‘Logisch, maar wat vindt u van uw eigen werk?’

Irado laat het onkruid in delen van Schiedam bewust tot een hoogte van 60 centimeter woekeren. De afspraak is dat het groen in de zogenaamde groene parels op niveau A onderhouden wordt en dat al het overige groen op niveau C onderhouden wordt.

Iedere maand ziet de gemeente weliswaar dat er verschillen waarneembaar zijn in de beeldkwaliteit, maar over het algemeen durft het stadsbestuur te stellen dat Irado voldoet aan de afspraken. Volgens burgemeester en wethouders kan het desondanks wel eens voorkomen dat er perkjes en plantsoenen tijdelijk niet voldoen aan de ambitie, daar wordt Irado dan op aangesproken en wordt een termijn gesteld waarin dit wordt hersteld.

1 reactie op “IRADO SCHIEDAM: ‘SLECHTS PRESTERENDE SCHOONMAKER VAN NEDERLAND’

  1. Het is dan ook een uitzonderlijke zomer met gigantische hoeveelheden regen. Al het groen groeit zeer snel; daar kan je niet tegenop wieden.
    Ik erger mij meer aan al het straatvuil in het centrum. Vooral rond Broersveld/Vest. Een grote smeerboel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *