WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BADEENDJESRACE SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op zaterdag 12 juli 2014 organiseert de Stichting Samenwerkende Serviceclubs Schiedam een Badeendjesrace voor het goede doel: de bouw van een educatieve kindermolen in Schiedam.

De race maakt onderdeel uit van de Dutch Masters Shortboard, een spetterende strijd tussen de beste shortboarders ter wereld in de Buitenhaven, aan de voet van de hoogste molen: De Nolet. Een initiatief van de Ronde Tafel, die in september 2012 tekende voor de enorme Lipdub, waarmee twee wereldrecords werden gebroken.

De organisatie wil ondernemers in het centrum graag zoveel mogelijk betrekken bij de festiviteiten en stelt certificaten beschikbaar voor de Badeendjesrace, die verkocht worden via Bruna, Albert Heijn, Habitas, Van Loenen en verkoopteams van de serviceclubs. Het unieke certificaatnummer correspondeert met een eendje dat deelneemt aan de race. De eerste twintig eendjes die over de finish ‘zwemmen’ zijn goed voor een prijs.

De badeendjes kosten 2 euro per stuk. Meer informatie over de Dutch Masters Shortboard Schiedam en de Badeendjesrace vindt u HIER.