WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ORGELCONCERT DORPSKERK HOEK VAN HOLLAND

Alexander Prins
Alexander Prins

HOEK VAN HOLLAND- Vrijdagavond geeft Alexander Prins een concert in de Dorpskerk van Hoek van Holland. De onconventionele programmering van zijn concert in de serie twee jaar geleden baarde opzien. Hij heeft toen onmiddellijk en paar echte Hoekse fans aan zich gebonden. Ook nu kondigde hij al aan dat hij het orgel een uitdaging vindt, omdat het zo’n brede opzet heeft en hij daar met zijn muziek-keuze op in wil spelen. Verstilde muziek, maar ook ‘Jazz inspirations’en ‘pop minimals’ staan op het programma.

Momenteel is Alexander cantor-organist van de PKN-kerken ‘Rehoboth’ en ‘De Voorhof’ in Honselersdijk, en van de PKN-kerken in Maassluis. Aansluitend is hij dirigent-repetitor geworden van ‘The Seven Mountain Gospel Singers’ in  Zevenbergen. Vanaf augustus 2009 leidt hij het Christelijk Koor ‘Joy’ te Rotterdam-Alexanderpolder. Daarnaast begeleidt hij de zondagavondmissen van de internationale engelstalige parochie ‘Church of Our Saviour’ in ‘s Gravenhage.

 

Vrijdag 2 oktober, 20.00u

Dorpskerk, Prins Hendrikstraat 191, Hoek van Holland

Ingang: Kleine Schoolstraat

Toegang:  8,50 euro

1e koffie/thee inbegrepen

Overige verfrissingen verkrijgbaar tegen vergoeding

 

De concertserie ‘Muziek om de Hoek’ wordt mede mogelijk gemaakt doorde Gebiedscommissie Hoek van Holland/Gemeente Rotterdam, Beheersstichting Loswal ‘De Bonnen’ en Erasmusstichting Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *