WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

24 UUR NA SIGNALEREN DUMPING SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Na 24 uur ligt de berg gedumpt afval aan de Lorentzlaan in Schiedam-Oost er nog altijd. Het illegaal geplaatst grofvuil is dinsdagochtend opgemerkt door de wijktoezichthouder. De ambtenaar heeft de troep gefotografeerd en op Twitter geplaatst. Irado heeft vervolgens niets verwijderd. Vaststaat dat voor dit afval geen afspraak is gemaakt door de eigenaar om het op te laten halen.

Jacques Urlesplein in Schiedam-Groenoord.
Het lukraak aan de straatkant zetten van grofvuil zonder afspraak is verboden, maar vormt een wijdverbreid probleem in de hele stad. Onder meer op het Jacques Urlesplein in de wijk Groenoord staat momenteel ook een grote hoeveelheid grofvuil naast de ondergrondse containers.

De berg afval op het trottoir aan de Hogenbanweg is inmiddels weggehaald. Hiervoor had de eigenaar -volgens de gemeente- wel een grofvuilafspraak geregeld met Irado.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *