Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

22-JARIGE VERDACHT VAN RAMMEN POLITIEAUTO SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- De 22-jarige Y. E. is verantwoordelijk voor het rammen van een politieauto in Schiedam-Oost, waarbij twee agenten letsel hebben opgelopen. Zoveel is duidelijk voor justitie, die de verdachte heeft gedagvaard.

Op 23 april 2019 zit de Turk E. achter het stuur van een zwarte Seat Leon. De auto valt op bij de politie wanneer de auto wordt gesignaleerd aan de Franselaan in Oud-Mathenesse. Het moment waarop agenten de inzittenden van de auto willen controleren gaat de bijrijder er te voet vandoor en kan als eerste worden aangehouden. E. gaat er, op hoge snelheid, met de Seat vandoor.

Na een korte achtervolging kan de auto worden klemgereden op het Boerhaaveplein in Schiedam-Oost. Daar gaat de auto opeens achteruit en rijdt tegen de auto van de politie.

Op de Bilderdijkstraat in Schiedam-West komt die ochtend alsnog een eind aan de achtervolging en wordt ook E. aangehouden.

E. moet in elk geval voor de rechter verschijnen, omdat hij de plaats van een ongeval heeft verlaten, terwijl bij dat ongeluk, aan twee agenten letsel en schade is toegebracht.

14 reacties op “22-JARIGE VERDACHT VAN RAMMEN POLITIEAUTO SCHIEDAM-OOST

 1. Rijbewijs afpakken, als het deze heeft, en auto naar domeinen voor verkoop. Moet je in zijn land van afkomst doen. Niks geen waarschuwingsschot, gelijk magazijn leeg en gericht schieten.
  Weet nog wel een goede ‘advocaat’ voor dit boefje.
  Dhr H.B. Sode(mieter op)nkamp, gegarandeerd dat met zo een ‘straat advocaat’ het boefje schuldig wordt bevonden met een serieuze straf.

   1. Sodenkamp,
    Het is niet gemakkelijk om aan anderen toe te geven dat je niet volmaakt bent als je een narcist bent.
    Jouw klassieke verlangen om zonder fouten, onkwetsbaar en uitermate doeltreffend te zijn kan heel starre en ongezonde situaties scheppen. Je kan dan immers gemakkelijk vergeten dat gelukkig zijn niets te maken heeft met perfect zijn.

    Je foute visie toegeven is uiteindelijk een uitzonderlijke kans om te groeien en beter te worden. Op het moment dat je dit erkent en hulp gaat halen en accepteerd zal voor jou ook de zon gaan schijnen en hoef je geen ellenlange verhalen te schrijven met aanvallen op alles. Als iemand jouw mening niet deeld is die per definitie tegen jou en de gehele gemeenschap en een fascist.

     1. Je profileert jezelf als fascist wanneer je aan bepaalde criteria voldoet…

     2. Leer eerst maar eens begrijpend lezen, dan begrijp je misschien ooit nog eens wat ‘projectie’, een begrip uit de psychologie is…

  1. Dus iemand moet maar ter plekke worden afgemaakt omdat hij een plaats van ongeval heeft verlaten, want meer valt hier bij nader inzien niet van te maken: “E. moet in elk geval voor de rechter verschijnen, omdat hij de plaats van een ongeval heeft verlaten, terwijl bij dat ongeluk, aan twee agenten letsel en schade is toegebracht.”

   Hier onder schreef ik een stukje over verboden etnisch profileren waar aan dus dit plaatselijk Volk en Vaderland krantje zich hoe dan ook (ook) schuldig maakt, kennelijk op grond van de in het kader van de Rutte-doctrine gedecentraliseerde Crow-wetjes. Hieruit blijkt hoe verraderlijk dit soort berichtgeving is want ik ging er dus ‘zomaar’ uit van opzet bij deze aanrijding terwijl hiervan uit het redactionele stukje niet kan blijken.

 2. Martin.de.kok schreeNiks geen waarschuwingsschot, gelijk magazijn leeg en gericht schieten.

  Dit is dus aanzetten tot geweld en standrechtelijke executie en dus strafbaar, net zoals het publiceren hiervan en het boeden van een klankbord voor dit soort van het type bruinhemd, te dom om op argumenten in te gaan en waarvoor ooit een doeltreffende oplossing door iets minder domme geloofsgenoten is gevonden.

  Uit het door Schiedam Nieuw gepubliceerde blijkt vooralsnog alleen dat de plaatselijke Politie aan verboden etnisch profilereren doet en ook op die grondslag de etniciteit van mensen doorbrieft aan de redactie van dit plaatselijke sufferdje dat voor dit soort verderfelijke daarom ook verboden handelswijze een podium biedt.

  Dat een van de ‘daders’ kennelijk geen zin had om zich voor de zoveelste keer te moeten identificeren en uitstapte is duidelijk. Vooralsnog blijkt uit werkelijk niets dat er een geldige reden was dat deze twee mannen lastig gevallen moesten worden door de politie anders dan op uiterlijke kenmerken.

  Slim is het niet om een politie auto in z’n achteruit te rammen en daarvoor krijgt deze meneer dan ook een douw.

  Wat dat zieke etnisch profileren betreft: Een kennis heeft een winkel in Schiedam en zit af en toe met ‘een peukie’ in het z’n portiek van z’n eigen winkel. Ik sprak hem over de dan nog heimelijke etnische selectie op scholen op middelbaar onderwijs in Utrecht zo’n 18 jaar geleden. Hij zei: ‘Vertel mij wat; vrijwel dagelijks word ik hier aangesproken door BOA’s en Politie wat ik hier doe als ik op m’n eigen stoep buiten zit en me steeds weer moet identificeren terwijl men mij kent’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *