Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

2 REANIMATIES BINNEN 24 UUR IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De brandweer is binnen 24 uur tweemaal opgeroepen voor een reanimatie in Schiedam. Om 12.38 uur moest worden uitgerukt voor een oproep voor een reanimatie op de ‘s-Gravelandseweg. Zo’n 10 minuten later werd duidelijk dat dit niet meer nodig was.

Maandagmiddag om 12.45 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een reanimatie in de Heinsiusstraat te Schiedam. Naast de brandweer zijn twee ambulances naar de locatie gestuurd om hulp te verlenen.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

Onderzoek naar de oorzaken van de al langer waargenomen oversterfte zit eraan te komen, maar dat heeft forse vertraging opgelopen doordat maanden is gesteggeld over de vraag of privacywetgeving het wel toestaat om bijvoorbeeld gegevens over pcr-testen en de prikken van burgers te delen met onderzoekers.

De gemeente Schiedam blijft ondertussen de prikken actief promoten via de eigen kanalen. Over gevaren en risico’s wordt met geen woord gesproken bij de aanprijzingen.

7 reacties op “2 REANIMATIES BINNEN 24 UUR IN SCHIEDAM

  1. Ook véél meer taxiritten. Wellicht kan de redactie het steeds weer terugkerende verhaaltje over covid er aan vast koppelen. Als er tenminste een causaal en bewijsbaar verband is. U suggereert dat de hier genoemde patiënten gevaccineerd zijn en de daadwerkelijke reden voor reanimatie te weten.

  2. Zou Pfizer’s onschendbaarheid reden zijn dat de NL overheidsinstituties de data niet vrijgeven en onderzoeken naar oversterfte in relatie met vaccinatie blokkeren? Zomaar een ingeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *