Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CORONA-ONGELOOF BIJ BRANDWEER MAASSLUIS

MAASSLUIS- De Maassluise brandweer demonstreert hoe schijnveiligheid werkt vanuit het coronageloof. De spuitgasten tonen openlijk maling te hebben aan ‘de maatregelen’ en geen waarde te hechten aan de vermeende gezondheidsrisico’s.

Bij de Monstersche sluis wordt onbekommerd op een kluitje verzameld voor een fotoshoot. De plaatjes zijn bedoeld voor het nieuwe jaarboek met foto’s van alle brandweerploegen en de ondersteuning vanuit meldkamer en kantoor.

Zodra de camera officieel klikt zitten de hulpverleners ‘plotseling’ op onnatuurlijk afstand van elkaar in een poging tot 1,5 meter afstand. Alles om een pandemie te suggereren: alsof de wereld in de greep zou zijn van een killervirus waarvoor grondrechten mogen worden geschonden en vrijheden ernstig beknot. Ondertussen ontbreekt de mondkap in alle gevallen, tijdens dit staaltje schijnveiligheid in het stadshart van Maassluis.

Tot op de dag van vandaag is het sars-cov-2 virus nog nooit in een laboratorium onder een microscoop geïsoleerd (vastgelegd). Bij de PCR-tests wordt daarom gebruik gemaakt van een benadering van Sars-cov-2 die een computer heeft berekend.

In navolging daarvan, kan er ook geen veilig en werkzaam vaccin worden ontwikkeld.

21 reacties op “CORONA-ONGELOOF BIJ BRANDWEER MAASSLUIS

  1. Precies, als de Tweede Kamer met reces kan en de regering op vakantie, dan is er uiteraard geen sprake van een noodsituatie die noodmaatregelen zou rechtvaardigen.

 1. Lullig om deze KANJERS die dag en nacht klaar staan voor een ander, afgebeeld te worden als criminelen.
  Deze mensen leven in een bubbel in de kazerne.
  Ze werken altijd met dezelfde mensen.
  Bij een brand dragen ze een volgelaatsmasker.
  Daarnaast is het hele corona gezeik niet meer dan een stevige griep. Je kan eraan sterven, maar dat is minder dan 0.02 %, gelijk aan andere soorten griep.
  Aan (mee)roken sterven er een veelvoud, en dat elk jaar.
  Als je over deze mensen klaagt, moet je het over bejaarden hebben. Deze lopen rond bij de Lidl en hijgen in je nek. Als je zegt 1.5 mtr afstand worden ze boos en roepen: ‘ ik ben gevaccineerd, ik kan niet meer ziek worden’. Dat is onzin iedereen kan nog ziek worden en anderen besmetten, ook na vaccinatie.

  1. Die loftrompet zou ik nog maar even niet zo snel blazen.

   Vorig jaar was er een periode dat de brandweer bij reanimatie afzag van mond-op-mond beademing, omdat het allemaal zo gevaarlijk was. Weten we omdat de burgemeester van Maassluis dat heeft laten weten. Het is nu alleen raden hoeveel mensen de hartbewaking niet hebben gehaald omdat ze niet zijn gereanimeerd.

   Zeker is dat ze ALLEMAAl zijn afgeboekt als coronadoden omdat die pcr-test op zeker wel bij ze is afgenomen!

 2. Ook deze brandweerlui weten dus heel goed dat het een grote poppenkast is. Maar ze spelen het gewoon mee. Moet er straks weer een tak van een boom worden gezaagd? Hup met een muilkorf op. Ik zou zeggen stop daar eens mee!

  En bejaarden in een supermarkt hoeven helemaal nooit afstand te houden. Dat heeft niets te maken met de deugprik. Er is simpelweg geen pandemie. Dat virus is nog nooit zichtbaar gemaakt onder een microscoop. HET BESTAAT DUS NIET!

  Mensen zijn wereldwijd massaal in de maling genomen door het herbenoemen van de seizoensgriep. Ondertussen zijn de allerdomsten wel met hordes tegelijk ‘ingeënt’. Zie ze maar eens schuifelen met die muilkorven bij de Groenoordhal, de stumpers!. Die prik heeft tot doel de mensheid te decimeren tot maximaal 500 miljoen op de hele aarde.

  1. Ok. Bep, je hebt je zegje weer gezegd. Dwangbuisje weer om, de avonddienst in het gesticht wordt ongerust als je zo lang in het internetcafé blijft.

   1. Misschien moet je even een linkje plaatsen van een studie waaruit blijkt dat het virus is geisoleerd. Zeg het maar, in welk laboratorium ter wereld heeft dit nu eindelijk plaatsgevonden?

    Tot die tijd staat mijn stelling rechtovereind dat er GEEN killervirus rondwaart.

    Eng he? Feiten!

    1. Napraten, napraten, na-apen. Op welke universiteit heb jij je proefschrift covid-wetenschappen geschreven Bep? Heb je sowieso de moedermavo wel gehaald?

     1. Een linkje van een studie waaruit blijkt dat het virus is geisoleerd. Zeg het maar, in welk laboratorium ter wereld heeft dit nu eindelijk plaatsgevonden?

      Tot die tijd staat mijn stelling rechtovereind dat er GEEN killervirus rondwaart.

     2. Da’s dan lullig voor de overledenen dat ze aan niets zijn gestorven.

 3. Die doden (83 jaar en ouder) zijn vrijwel allemaal overleden aan tal van onderliggende aandoeningen (overgewicht, hartproblemen, copd, suikerziekte etc). Daar komt dan de seizoensgriep bij. Die combinatie werd altijd gezien als een natuurlijke dood. Dat was het althans totdat de hoax begon. Maar op basis van de onbetrouwbare pcr-test wordt de doodsoorzaak nu toegeschreven aan corona.

  PS. Hoe is het met Delano Graftak? Of hoe noem je een van je vele gespleten persoonlijkheden ook alweer? (over gestoord gesproken).

 4. “(over gestoord gesproken)”.
  Je haalt de woorden uit m’n mond, Bep.:

  Dat gelul over (on)gelovigen zodra het over een pandemie gaat.
  Redactioneel hoogstandje van Bep; en ondertussen bezoekers hier uitmaken voor rotte vis; staat je goed meid.

  En voor zover ‘Bep’ geen deel uitmaakt van de redactie valt het me wel op dat er bij dit soort achterbaks ondermijnende artikelen, jullie elkaar fantastisch aanvullen.

  1. Waar blijft het bewijs? Een linkje maar. Toon aan waar ter wereld dit zogenaamde killervirus is geisoleerd. In welk laboratorium is het bestaan ooit zichtbaar gemaakt?

   Kunnen jullie niet, he? Logisch omdat er geen killervirus rondwaart. Jullie bange coronagelovigen zijn gigantisch in de zeik genomen.

   Dat wordt nog wat als ook jullie dat straks zelf gaan ontdekken… komende winter met al die zg corona slachtoffers die in werkelijkheid vaccindoden blijken te zijn.

   https://twitter.com/BorgerPieter/status/1418484060670812162?s=20

    1. Waar blijft nou het bewijs van het bestaan van het killervirus? Waar en wanneer is het virus geisoleerd?

     Tot die tijd blijft mijn stelling: er is geen killervirus. We worden geknecht met een kletspraatje. Een kletspraatje waar iedereen bevattelijk voor is die bang is voor de dood en bang is voor het leven.

     1. Ik hou de virusjes voor de hobby in mijn terrarium. Ze zijn al bijna handtam.

 5. Naar mijn gevoel worden we gewoon bedonderd met het ‘vaccin’.
  Het vaccin tegen, een vermeende uiterst dodelijke ziekte, word steeds verdachter.
  Binnen een half jaar was er een, volgens onze regering en kompanen in de misdaad, een volledig veilig en degelijk getest wondermiddel tegen corona.
  Er was geen gevaar voor de gezondheid en er waren vrijwel geen bijwerkingen. Het tegendeel is helaas bewezen.
  Hoe is het mogelijk dat dit vaccin op de markt is gekomen in zo korte tijd?
  Kijk naar het RS-virus.
  Vele kinderen liggen op de IC en sterven eraan, dit is al jaren een feit.
  Het is zeer onwaarschijnlijk dat er binnen een jaar een vaccin tegen het RS-virus komt, volgens het RIVM.De onderzoeken naar de potentiële vaccins tegen dit veelvoorkomende verkoudheidsvirus lopen mogelijk nog jaren, waarna ze nog moeten worden goedgekeurd door het Europese geneesmiddelenbureau (EMA). Een werkend vaccin kan dus nog sowieso drie tot vijf jaar op zich laten wachten.
  Zou het met geld te maken hebben, is er aan kinderen weinig te verdienen, of heeft het corona vaccin een ander doel, dan wat men ons wijsmaakt.
  Nu is overduidelijk bewezen dat mensen, ondanks het vaccin, nog steeds ziek worden en besmettelijk zijn. Hetzelfde als bij andere soorten griep.
  Kortom, het is op z,n minst een stinkend zaakje.

 6. Het vaccin is i.d.d. heel veilig.
  Vrijwel geen bijwerkingen.
  Oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker in Fabeltjesland.
  Zou meneer de Uil zeggen.

  Ontsteking van de hartspier en hartzakje bijwerking van Pfizer- en Moderna.

  Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) wordt opgenomen als bijwerking in de bijsluiters van het Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en het Moderna vaccin (Spikevax). Mensen die pijn op de borst, benauwdheid of hartkloppingen krijgen, moeten contact opnemen met de huisarts. Bijwerkingencentrum Lareb heeft tot nu toe 16 meldingen van myocarditis en 42 meldingen van pericarditis ontvangen na vaccinatie met deze vaccins. Dat het optreedt ná vaccinatie betekent niet dat het vaccin altijd de oorzaak is.

  Meldingen Lareb
  Het betreft in de meldingen 38 keer het vaccin van Pfizer/BioNTech en 20 keer Moderna. Dit was 39 keer na een eerste prik en 18 keer na een tweede prik. Bij 1 melding was dit niet bekend. Het gaat om 34 mannen en 24 vrouwen. Hiervan zijn 10 tussen 20-30 jaar, 20 tussen 30-50 jaar en 28 ouder dan 50. Bij 28 meldingen was er sprake van een ziekenhuisopname. Meldingen worden ook doorgegeven aan de EMA.

 7. “If you can’t convince them, confuse them,” zei president Truman eens. Doordat het plebs onderling ruzie maakt over de opzettelijk verwarrende propaganda, kan het DEMISSIONAIRE kabinet ongehinderd doorgaan met hun dictatoriale machtsgreep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *