Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KWARTELLAAN MAASSLUIS WORDT VEILIGER

MAASSLUIS- De Kwartellaan, tussen Merellaan en Westlandseweg (bij het Shell-pompstation), is van 26 juli tot en met 13 augustus afgesloten voor het verkeer. De Kwartellaan krijgt niet alleen een nieuw wegdek. De weg wordt opnieuw ingericht. Er komt onder meer een fietspad langs de laan.

Omleidingen worden met borden aangegeven.

Vanaf 14 augustus is de Kwartellaan, tussen Westlandseweg en Lijsterlaan, open voor bewoners. Voor doorgaand verkeer blijft de Kwartellaan tot en met 27 augustus afgesloten. Omwonenden van de Kwartellaan zijn door de aannemer geïnformeerd over de werkzaamheden.

Omwonenden geven al jaren aan dat er vaak veel te hard wordt gereden over de Kwartellaan. Sinds de nieuwbouw in de Burgemeesterswijk wonen er veel gezinnen met jonge kinderen. Op het kruispunt Kwartellaan – Buizerstraat – Burgemeester Rippingstraat steken veel mensen over, ook kinderen die van en naar school lopen. Die oversteek wordt als onveilig ervaren.

Foto: 1 juni 2014, twee motorrijders aan de Kwartelllaan in botsing met een inparkerende auto. Een van de motorrijders was MVV’27 selectiespeler Joost Spruijt. Hij raakte zwaargewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *