RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

START SLOOP HOEKPAND SNELLIUSSINGEL SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam laat bewoners van de Van Swindenstraat en de Snelliussingel weten dat er een sloopmelding is ontvangen voor het pand op de hoek. De sloopactiviteiten zijn vergunningsvrij. U kunt om deze reden geen zienswijze of bezwaar indienen.

Vorig jaar is wel een omgevingsvergunning en hogere waarden (geluid) vastgesteld en een anterieure exploitatieovereenkomst aangegaan door de gemeente met de Ontwikkelingscombinatie Goeree B.V.
Er komen 18 appartementen op de hoek Snelliussingel-Van Swindenstraat. Verwacht wordt dat nog deze maand de eerste werkzaamheden plaatsvinden waarbij het huidige gebouw eerst wordt gesloopt. De oplevering zal dan al begin 2024 plaatsvinden.

Het appartementengebouw wordt duurzaam gebouwd. Dat wil zeggen dat de woningen onderhoudsarm en energiezuinig zijn. Iedere woningeigenaar heeft een aantal eigen zonnepanelen en de appartementen zijn voorzien van eigen lucht-warmtepomp installatie voor verwarming en warm tapwater.

2 reacties op “START SLOOP HOEKPAND SNELLIUSSINGEL SCHIEDAM-OOST

    1. Aard warmte komt goed uit Aard (t) als je op de Broersveld op den aard ligt. Het heeft echter net zo weinig met de sloop van een pand te maken als de kleur van spruitjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.