Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ISIS EN AL QAIDA GEHOLPEN VANUIT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De 32-jarige Moustafa F. uit Vlaardingen heeft voor tenminste 27.962 US Dollar (23,336 Euro) aan betaaldiensten verleend voor ISIS en Al Qaida. Dat is de overtuiging van het Openbaar Ministerie (OM). F. zou volgen het OM zonder vergunning van de Nederlandsche Bank actief zijn geweest voor de twee terroristische groepen dan wel een groep of entiteit die hieraan is gelieerd.

In de periode van 1 januari 2018 tot en met 23 juni 2020 heeft de verdachte een hele reeks aan contante geldtransacties uitgevoerd, meent het OM. Er zijn tientallen personen achterhaalt die van de diensten van F. gebruik hebben gemaakt.

Ook zou F. in Turkije, Syrië en Irak, tezamen en in vereniging met één of meer anderen, voorwerpen en geldbedragen verhuld en verborgen hebben terwijl hij wist dat die voorwerpen en geldbedragen geheel of gedeeltelijk afkomstig waren uit één of meer (al dan niet eigen) misdrijven en hij, en zijn mededader(s), van het plegen van dit feit een gewoonte hadden gemaakt.

5 reacties op “ISIS EN AL QAIDA GEHOLPEN VANUIT VLAARDINGEN

  1. Maak je er niet druk om, de laatste verkiezingen hebben uitgewezen dat het de gemiddelde Nederlander geen flikker uitmaakt. Leuke nieuwsvulling, maar volkomen zonder functie. Bij de volgende verkiezingen gaan de mensen weer als een kip zonder kop op het gemiddelde stemmen, bang om op te vallen. Diegenen die níet gaan stemmen moeten helemaal hun mond houden en die terroristen gewoon ons land cadeau doen.

    1. Ik maak mij er helemaal niet druk meer over ; Die geitenwollesnokken figuren gaan toch de macht pakken , op welke partij je dan ook stemt . Uiteindelijk zijn de Moslims hier naartoe gekomen om de macht te pakken en een Democratie te misbruiken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *