Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE DANSVOORSTELLINGEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Vol trots presenteert Magnezy Dance Productions in Schiedam de 10e editie van Dans in Ontwikkeling in Theater aan de Schie.

Dans in Ontwikkeling biedt nieuwe, jonge dansmakers relatief korte werkperiodes onder intensieve begeleiding aan die uitmonden in presentaties. Zij worden daar geprogrammeerd naast een kant-en-klare productie van een andere jonge maker. Dans in Ontwikkeling is een project van Magnezy Dance Productions in nauwe samenwerking met Theater aan de Schie en Ruimte in Beweging. Meer informatie: www.magnezy.nl

Borders Of A Multiverse

De mens is op zoek naar verbondenheid. Met anderen, met zichzelf. Door religie, spiritualiteit, technologie… We willen verbonden zijn met iets of iemand. Met het risico afhankelijk te worden en onszelf te verliezen. Borders Of A Multiverse is de zoektocht van danser/choreograaf Victor Swank naar het hervinden van connecties. Met dansers Valerie de Haan, Fernando Morales en Daniel Vliek zwerft hij door een eigen universum. Maar uiteindelijk gaat ‘t om de verbinding; die heldere, brede blik. Op alles. Universum wordt multiversum.
Concept & choreografie: Victor Swank
Dansers: Valerie de Haan, Fernando Morales, Victor Swank, Daniel Vliek

notwithstanding

Vertrouwen is hoogst persoonlijk, én aan verandering onderhevig. Misschien herkennen we het vooral als het er niet meer is… In notwithstanding onderzoeken Maxime Abbenhues en Mees Meeuwsen – Collectief MAMM – hun fysieke relatie tot vertrouwen. Vertrouwen dat geschaad is. Kan een vertrouwensbreuk écht gelijmd worden? De dansers creëren een duet in een intieme ruimte, waarbij ze continu op elkaar moeten
kunnen rekenen. Een onderzoek naar elkaar dragen zonder ogenschijnlijke krachtsinspanning. Een duet over de (on)mogelijkheden van een combinatie van twee lichamen.

Concept & dans: Collectief MAMM (Maxime Abbenhues, Mees Meeuwsen)

Dans in Ontwikkeling – editie 10
Dans in Ontwikkeling | 8 juni 2021, 19:00 en 21:00 uur | Theater aan de Schie | Stadserf 1,
Schiedam | Tickets: www.theateraandeschie.nl Entree € 16.50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *