Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEZWAAR MOGELIJK TEGEN AFSLUITING SLIMME WATERING SCHIEDAM

SCHIEDAM- Tegen het besluit tot de maandenlange afsluiting van de Slimme Watering in Schiedam kan iedere belanghebbenden nu officieel bezwaar maken.

Het bezwaar is mogelijk de komende 6 weken via een gemotiveerd bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam (Postbus 1501, 3100 EA Schiedam) onder vermelding van ‘bezwaarschrift’.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Degenen die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen, indien er sprake is van spoedeisend belang, ook bij de president van de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, vragen om een voorlopige voorziening te treffen.

Het wegdek van de Slimme Watering, gelegen tussen de aansluitingen van de Kasteelweg en de Akkers, is in de loop van de jaren ernstig verzakt. De bedoeling is het ophogen van de omgeving, met zogenaamd ‘licht’ ophoog materiaal, en de weg en ondergrondse infrastructuur, weer op de gewenste hoogte te brengen.

Aannemer Dura Vermeer start dinsdag met het uitvoeren van de werkzaamheden.

3 reacties op “BEZWAAR MOGELIJK TEGEN AFSLUITING SLIMME WATERING SCHIEDAM

  1. Het gaat om een afsluiting van de randweg die heel Schiedam-Noord verbindt. Leg mij maar eens uit hoe al dat verkeer nu zijn bestemming moet vinden? Via de woonerven? Dat wordt verkeersoverlast en een gevaar voor spelde kinderen. Elke bewoners is belanghebbende en moet gewoon een bezwaarschrift indienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *