Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

REANIMATIE VLAARDINGEN-HOLY

VLAARDINGEN- Om 14.16 uur is de Vlaardingse brandweer opgeroepen voor een reanimatie aan de Reigerlaan. Afgelopen woensdag heeft de brandweer de AED ingezet voor een reanimatie op de Lissabonweg.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is, maar volgens diverse medici is er een duidelijke correlatie tussen de herhaalprikken en oversterfte: zo wordt duidelijk uit de cijfers van het RIVM en CBS. In de Andere Krant roepen zij de autoriteiten op ‘pas op de plaats’ te maken met de vaccinatiecampagne.

2 reacties op “REANIMATIE VLAARDINGEN-HOLY

  1. Verder niks over gehoord of gelezen. Volgens de plannen van de Cabal is al dat sterven voor 100% de bedóeling!
    En omdat er nog meer mensen uit het leven gerukt moeten worden, mag nu niemand aan die vaccins gaan twijfelen.
    Daarom blijft het zo stil.

  2. Waarom reageren extreemlinkse gevaccineerden altijd zo agressief als je bij het overlijden vraagt of diegene gevaccineerd was? Diezelfde ingespoten mRNA-junkies vonden het helemaal prima om naar je vaccinatiestatus te vragen bij restaurants en de dierentuin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *