Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BONTE KOE SCHIEDAM LANCEERT MUSEUMREEP

SCHIEDAM- Chocolaterie De Bonte Koe in Schiedam lanceert de museumfeestreep. De chocolademakers ontwikkelde de nieuwe smaak speciaal voor de heropening van het Stedelijk Museum. Grote kans dat u nooit eerder een chocoladereep van popcorn met gezouten karamel heeft geproefd. Benieuwd hoe het smaakt? Feestelijk vinden het Stedelijk Museum Schiedam en De Bonte Koe.

De museumfeestreep is nu te koop in de automatiek van De Bonte Koe en vanaf morgen in de drie winkels van De Bonte Koe en in de museumwinkel.

‘Niet alleen de smaak is feestelijk, dat geldt ook voor de verpakking met gekleurde sterretjes die verwijzen naar het museumlogo’, vertelt museumdirecteur Anne de Haij. Vouw je de wikkel uit dan kun je er een feesthoedje van vouwen. ‘Veel mensen zijn benieuwd naar de reep’, vervolgt Connor Klein, directeur van De Bonte Koe. ‘De automatiek was de eerste avond al leeg.’ Het is niet de eerste keer dat het museum en de chocolaterie samenwerken. Vijfentwintig jaar geleden maakte De Bonte Koe al Cobra-schilderijen van chocolade.

Na een renovatie van anderhalf jaar heropent het museum met vier nieuwe tentoonstellingen waaronder de bewegende beelden van Zoro Feigl, het Panorama Schiedam en een tentoonstelling met alle Schiedammers die als ‘sticker’ meedoen aan de Buurtplaatjes.

Fotografie: Aad Hoogendoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *