WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOBBY’S SCHIEDAM DRY GIN LANCEERT SPECIAL EDITION GIN

SCHIEDAM- Bobby’s Schiedam Dry Gin lanceert vandaag een nieuwe special edition gin. Bobby’s Gin Pinang Raci Spice Blend No.1 is een letterlijke mengelmoes van de ‘vertrouwde’ tonen van Bobby’s Gin met vijf nieuwe ingrediënten geïnspireerd op ’t Oosten. De warme, kruidige en aromatische gin neemt u op smaakvolle reis naar het eiland van oorspong: ‘t Molukse Spice Island Ambon. Benieuwd? Komt dat proeven in Bobby’s Toko van 1 tot en met 5 juni. Bobby’s Toko, Noordplein 125 Rotterdam is op 1 tot en met 5 juni van 15.00 – 20.00 uur open.

Pinang Raci (piᐧnang-raᐧtsjie) betekent letterlijk een mengelmoes van kruiden. Het infuseren van jenever met kruiden, en daarmee het creëren van zijn eigen pinang raci met de smaak van thuis, het plaatsje Naku op Ambon, was voor Bobby Alfons een dagelijks terugkerend ritueel. Dit inspireerden z’n grandsons Sebastiaan en David, oprichters van het merk Bobby’s Schiedam Dry Gin, eerder tot het maken van Bobby’s Gin en Jenever. Deze Pinang Raci Spice Blend No.1 is een mix van vijf nieuwe Oosterse ingrediënten: Daun Salam (Indonesisch laurierblad), Kurkuma, Galanga (laos), Ginger (gember) en Sweet Orange, met het vertrouwde mengsel van Bobby’s ‘eerste’ Dry Gin: kruidnagel, kaneel, citroengras, Java-peper, koriander en jeneverbes. Allen apart gedistilleerd en zonder toegevoegde suikers of extracties wat zich uit in een florale, verfrissende, spicy en iets zoete, gelagerde smaak. Deze nieuwe gin is here to spice things up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *