Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FRAUDE ROND PRIKKEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politie heeft twee mannen uit Vlaardingen aangehouden die ervan worden verdacht te hebben gefraudeerd met zogenaamde vaccinatiebewijzen. De aangehouden mannen zijn vanmorgen voorgeleid bij de rechter commissaris en blijven langer vastzitten. Het tweetal verkocht tot dinsdag QR-codes zonder het zetten van de shots.

Een anonieme tip leidde naar de twee 28-jarige mannen uit Vlaardingen. Wie bereid was tussen de 300 en 800 euro te betalen kreeg een zogenaamd ‘vaccinatiebewijs’, zonder het ondergaan van de ongecontroleerde, experimentele gentherapie en onderwerping aan het coronageloof. De persoonsgegevens werden vervolgens verwerkt in het registratiesysteem, waardoor het mogelijk was om een QR-code te ontvangen en te gebruiken, terwijl de kopers geen vaccinatieschade riskeerden. Eén van de twee verdachten werkte bij de GGD. Zijn contract bleek al voor zijn aanhouding niet verlengd.

De politie en het Openbaar Ministerie zetten het onderzoek naar de fraude voort en kijken daarbij ook naar hoeveel mensen valse QR-codes kochten en wie dat zijn. Bij eerdere fraude met QR-codes rond Amsterdam was het niet mogelijk de kopers te achterhalen en de codes te blokkeren.

3 reacties op “FRAUDE ROND PRIKKEN VLAARDINGEN

 1. Wat is het probleem? Ze hebben levens gered. Het is geen vaccin maar gen therapie, experimenteel en werkt niet tegen welk virus dan ook en covid is griep, Wordt schijtziek van die domme hufters die het promoten.

 2. Hitler Duitsland was dan wel verslagen, maar het nazisme leeft gewoon verder.
  Sterker: het werd verdeeld onder de z.g. overwinnaars; de Sovjet Unie kreeg een deel van de nazie’s, de U.S. haalden ze op, ( operation paperclip) en een gedeelte “vluchtte” naar zuid Amerika (+ zuid pool?) waarbij Bernhard ze ook nog een handje geholpen heeft.
  Voor de nazie’s bestaat het verboden couplet van het Duitse volkslied nog altijd. (Deutschland über alles )
  Overigens; Duitsland is officieel nog steeds in oorlog met de geallieerden.
  Er is nooit een vredesverdrag ondertekend, alleen een militaire overgave.
  De vader van Klaas Zwabber was met zijn fabriek een bevoorrader van materieel aan de nazies, later heeft Klaasje dat bedrijf overgenomen en leverde vrolijk (verboden) onderdelen voor de ontwikkeling van kernwapens aan Zuid Afrika.
  Een vergelijk van de enorme rijen van soldaten luisterend naar hun führer met de rijen soldaten uit Starwars en je zou denken dat Klaasje teveel naar Starwars heeft gekeken.
  Het creëren van drones is zijn missie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *