WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROEMEEN (55) ACHTER SMOKKEL ILLEGALEN VIA DFDS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Roemeense vrachtwagenchauffeur Calin Viorel P. staat deze week terecht voor de poging om een groep illegalen via DFDS in Vlaardingen naar Engeland te vervoeren. De 55-jarige verdachte heeft volgens het Openbaar Ministerie (OM) op 25 mei 2019 gehandeld uit puur winstbejag. Vanuit dit winstbejag is hij behulpzaam geweest bij het zich verschaffen van verblijf in Nederland en andere lidstaat van de EU, aan een groep van 14 illegalen.

De illegalen beschikten over de Palestijnse, Syrische of Jemenitische nationaliteit. De Roemeen heeft de groep geholpen op doorreis door Nederland en België in een poging ze vervolgens de boot naar Groot-Brittanië te laten nemen bij DFDS.

2 reacties op “ROEMEEN (55) ACHTER SMOKKEL ILLEGALEN VIA DFDS VLAARDINGEN

  1. Wat een idioterie om deze kerel op te pakken. Hij had ons land een grote dienst willen bewijzen door ons 14 woningen en 14 uitkeringen te besparen. Waarschijnlijk ook nog een hoop criminaliteit. Mag hij daar wat aan verdienen? Wat mij betreft wordt hij met de lintjesregen bedolven onder de lintjes omdat hij werkelijk iets voor dit land wilde doen. Maar ja, de linkse rakkers hadden liever voor de komende eeuwen wat extra uitkeringen en woningen opgeofferd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *