RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN LAAT INWONERS BEPALEN BIJ VERKIEZINGSPROGRAMMA

VLAARDINGEN- ONS.Vlaardingen wil het verkiezingsprogramma opstellen met de inbreng van inwoners via de app Parta. ‘Heeft u ideeën voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022? Wij horen het graag’, zo laat de lokale partij weten.

Met de app Parta kunt u direct participeren en ideeën aandragen voor het verkiezingsprogramma. ONS zegt toe dit te verwerken en u mee te nemen. ‘Zo horen wij ideeën van de Vlaardinger en lossen wij problemen op vóór de Vlaardinger’, verkondigt de partij.

ONS.Vlaardingen verwierf bij de verkiezingen in maart 2018 zes raadszetels (de partij kwam vanuit het niets in 2014 met twee zetels de raad binnen). De partij verloor in november 2018 vervolgens twee zetels, doordat Ron Boers en Tim Thiel uit de partij werden gezet. Aanleiding was het bericht dat ONS.Vlaardingen de vreugdevuren een tweede kans wilde geven. Het persbericht daarover zou zonder overleg door Boers en Thiel zijn verzonden uit naam van de partij.

Sinds 15 maart 2021 is ONS vertegenwoordigd met vijf zetels, nadat raadslid Raymond van Haren de overstap maakte van Leefbaar Vlaardingen naar ONS, vanwege een ‘fundamenteel verschil van inzicht’ met Leefbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.