RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VEEL KLACHTEN PARKEERPLAATS BREEWEG VLAARDINGEN VAN 1 KLAGER

VLAARDINGEN- Toezicht en Handhaving in Vlaardingen meldt dat er veel klachten van één klager zijn ontvangen over de parkeerplaats aan de Breeweg, in het recreatiegebied Holiërhoek, maar dat er weinig overtredingen zijn geconstateerd. Vanaf begin 2018 zijn er (met tussenpozen) zeker 70 meldingen bekend bij de gemeente. Ook Staatsbosbeheer en de politie hebben meldingen ontvangen. Omdat vele meldingen zijn vastgelegd door geluidsopnames kon de hoge frequentie van overlast en mate van overlast worden vastgesteld.

De overlast betreft vooral bezoekers met auto’s en harde muziek, ongure handelingen op de parkeerplaats aangezien er afval van drugs en lachgas is aangetroffen.

De gemeente erkent dat deze handelingen op veel parkeerplaatsen in het buitengebied worden waargenomen. Wat de parkeerplaats aan de Breeweg anders maakt is dat deze is ingepakt door bos, tegenover een inrit zit en daarnaast dicht bij bewoning waardoor er meer overlast wordt ervaren. De melders voelen zich onveilig in hun eigen huis en bij het passeren wanneer ze hun hond uitlaten. Doordat aanwonenden soms meerdere avonden per week worden verstoord tijdens hun nachtrust en hun woongenot wordt aangetast door een unheimlich gevoel, is de overlast beoordeeld als onhoudbaar.

Met een slagboom is de parkeerplaats al enkele maanden afgesloten, naar aanleiding van de klachten.

7 reacties op “VEEL KLACHTEN PARKEERPLAATS BREEWEG VLAARDINGEN VAN 1 KLAGER

 1. Wat kan hun dat nou verrotten , dat er van die koekies hun ding zitten te doen , ergens op een parking in een weiland . Bij mij zitten die Arabieren onder de flat , tot 6 uur s ‘morgens te klooien met elkaar op de parking , met alle overlast van dien , toeteren , schreeuwen en harde muziek . ( Ik woon trouwens in Nieuwland ) .

     1. Ik heb hier nog een gebruikte accu staan , die ook wel een aardige klap zal geven als ik hem van 6 hoog naar beneden pleurt .

  1. Maak je niet meer druk.
   Binnenkort gaan de piemeltje kortergemaakte gehersenspoelde haatbaarden en Komozakken dragende snorvrouwen naar hun heilige kalifaat.
   Dus je accu hoef je hieraan niet te spenderen.
   Ook geen last meer van de 5e colonne partij propaganda billboards op straat.
   Of wordt Nederland het 2e kalifaat?
   Als dat zo is, heb ik ook nog wat accu’s klaarliggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *