Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERZET TEGEN ALDI MAASSLUIS

MAASSLUIS- Een deel van de winkeliers in Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis wil dat supermarktketen Aldi het lege postkantoor betrekt. Momenteel ligt er een plan voor een tijdelijke noodwinkel voor de Aldi op het grasveld aan de Uiverlaan.
Aldi 1

In de recent aan de gemeenteraad verstuurde brandbrief van de winkeliers valt te lezen dat zij denken dat de voor Aldi beoogde (uitbreidings)locatie in het winkelcentrum waarschijnlijk nooit meer wordt gerealiseerd. Bovendien, zo schrijven de winkeliers, kan Aldi binnen enkele maanden definitief bestaande(nog te renoveren)winkelruimte invullen direct gelegen aan de hoofdparkeerplaats.

Het Duitse supermarktconcern wil zich als derde grootgrutter definitief vestigen in de Koningshoek. Tot juli 2018 zal daarbij gebruik worden gemaakt van de noodwinkel. Daarna is er voor Aldi de optie om een gerenoveerde winkelruimte te betrekken in de Koningshoek.

Dinsdagavond krijgen raadsleden op het stadhuis een presentatie over de stand van zaken rond de herontwikkeling en uitbreiding het winkelcentrum.

1 reactie op “VERZET TEGEN ALDI MAASSLUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *