WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

16-JARIGE OVERVALLER UIT ROTTERDAM LANGER IN CEL

ROTTERDAM- De 16-jarige verdachte uit Rotterdam in de zaak van de overval in het Vlaamse Nieuwmoer is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij blijft 14 dagen langer vastzitten. De twee meerderjarige verdachten zijn afgelopen weekend overgedragen aan België.

Agenten hebben donderdagavond de drie aangehouden in Rijsbergen. Het drietal zou betrokken zijn geweest bij een gewapende overval in het Vlaamse dorp.

Na de overval ontstond een achtervolging die eindigde op de Antwerpseweg in Rijsbergen. Twee van de drie verdachten zetten het vervolgens op een lopen. Ook nadat de politie waarschuwingsschoten had gelost. Een derde verdachte, een 19-jarige man uit Rotterdam, bleef achter en kon direct worden aangehouden.

Het dorp Rijsbergen werd door tientallen agenten afgesloten en bewoners werd opgeroepen om binnen te blijven. Ook controleerden agenten in- en uitgaand verkeer. Een tweede verdachte, een eveneens 19-jarige Rotterdammer, werd rond 18.40 uur op de Gommersstraat aangehouden. Daarbij is hij gebeten door een diensthond.

Kort nadat agenten het dorp hadden verlaten en inwoners weer naar buiten konden werd de derde verdachte, de 16-jarige uit Rotterdam aangehouden op de Kerkakkerstraat. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *