Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

12-DE DAG ZONDER DREMPELS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wethouder Jacky Silos (CDA) opent om 12.00 uur de twaalfde editie van de Dag Zonder Drempels. De dag voor mensen met én zonder beperking. Dit jaar staat de dag in het teken van de Slag van Vlaardingen 1018.

Wethouder Silos arriveert met een speciale politieauto in een parade bij het Oranjepark het Hof.

De stichting Dag zonder Drempels heeft van ‘Wij en de Maatschappij’ 10.000 euro gekregen voor de Dag Zonder Drempels. Wij en de Maatschappij is het goede doelenfonds van Nationale Nederlanden.

In het voorjaar van 2007 werd op initiatief van twee Vlaardingse stichtingen, De Sjaak Foundation en De Mikkies, de stichting Dag Zonder Drempels in het leven geroepen. Dag Zonder Drempels wil alle mensen, met en zonder beperking, met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen. Instellingen voor mensen met beperkingen, scholen voor speciaal onderwijs, projecten voor begeleid wonen en reguliere scholen in Vlaardingen en omliggende gemeenten worden persoonlijk uitgenodigd. Mede door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, fondsen, artiesten en (lokale) ondernemers zijn alle activiteiten gratis.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *