WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLACHTOFFER OVERLEDEN: VERDACHTE (24) HUNDIADIJK ROTTERDAM LANGER VAST

ROTTERDAM- Het slachtoffer van het schietincident op de Hundiadijk in Rotterdam-Hordijkerveld is gisteravond aan zijn verwondingen overleden.

De 24-jarige man die wordt verdacht van poging moord dan wel doodslag in deze zaak blijft 14 dagen langer vastzitten. De verdachte is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die tot verlening van het voorarrest heeft besloten.

De politie heeft het Team Grootschalige Opsporing ingezet naar aanleiding van het schietincident op dinsdag 27 december in een woning op de Huniadijk , waarbij een 25-jarige man uit Rotterdam zwaargewond raakte.

Getuigen hoorden om 18.15 uur een hoop geschreeuw en zagen een auto met hoge snelheid wegrijden op de Huniadijk. Korte tijd later werd een zwaargewonde man een ziekenhuis binnengebracht. De 25-jarige man verkeert nog altijd in levensgevaar.

Dezelfde avond startten agenten uitgebreid sporenonderzoek in de woning op de Huniadijk en spraken met getuigen. Twee mogelijk betrokken auto’s zijn voor onderzoek in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *