WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

2 REANIMATIES VLAARDINGEN BINNEN 7 UUR TIJD

VLAARDINGEN- De brandweer in Vlaardingen is vandaag tweemaal opgeroepen voor twee afzonderlijke reanimatie binnen 7 uur tijd.

Om 17.43 uur was de AED nodig van een reanimatie in de Paulus Buysstraat. Vanmorgen was de inzet van de AED gewenst om 11.06 uur aan de Korhoenlaan. Een minuut later gevolgd door de melding dat de oproep inmiddels was komen te vervallen.

Het aantal keren dat ambulances moesten uitrukken, steeg in het eerste kwartaal overal in Nederland. Voorzitter Han Noten van Ambulancezorg Nederland heeft het over regio’s met een stijging van 18%. In alle Nederlandse regio’s steeg het aantal ambulanceritten tussen de 10-18%.

7 gedachten over “2 REANIMATIES VLAARDINGEN BINNEN 7 UUR TIJD

    1. De onder velen wakkerwordende pieples..: de klimaatzwendel, de stikstofzwendel en de best betalende covid19zwendel

      Velen hebben nog niets door vanwege de cognitieveoorlogsvoering en volgen nog blindelings.

  1. Goed om hier telkens over te schrijven. Zo blijven al de foute angstzaaiers er zich van bewust dat we niets vergeten zijn. Het wordt steeds duidelijker dat het fout is om te luisteren naar de Hugo’s van deze wereld en, om je bang te laten maken.

    1. En nu bang zijn voor reanimaties zeker Anna? Angst voor de dood is zo iets zinloos, iedereen gaat een keer, bang of niet.

  2. DIE HARTMASSAGES GAAN WEER TOENEMEN. ER KOMT WEER EEN PRIKRONDE AAN. Heel veel mensen hebben hem alleen maar gehaald omdat ze anders nergens makkelijk in konden en dat is er nu af dus hoeven ze die booster niet meer. Let op als ze weer een QR gaan vragen gaan heel veel mensen die booster halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *