WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DENK SCHIEDAM WIL OUDEREN UIT SOCIALE HUURWONINGEN

SCHIEDAM- Denk wil in Schiedam meer woonruimte creëren door sociale huurwoningen vrij te maken waar nu nog senioren in wonen. De partij is daarover duidelijk in het verkiezingsprogramma dat gisteren is gepresenteerd.

In het verkiezingsprogramma schrijft Denk: ‘De wachttijden voor sociale huurwoningen lopen op. Om de druk op de sociale woningmarkt te verlichten worden senioren die te groot wonen ondersteund en actief begeleidt naar woningen die beter voldoen aan hun behoeften. Een quick win is het realiseren van huisvesting voor ouderen met een migratieachtergrond.’

Voor die ouderen met een migratieachtergrond rekent Denk in het verkiezingsprogramma op de belofte van een speciaal, nog te bouwen, wooncomplex in Groenoord-Zuid. Uit het verkiezingsprogramma: ‘Inmiddels heeft Woonplus kenbaar gemaakt 40 sociale huurwoningen te gaan bouwen voor ouderen met een migratieachtergrond met zorg in de buurt.’ En: ‘Initiatieven voor bijvoorbeeld een verpleeghuis voor ouderen met verschillende culturele achtergronden worden omarmd.’

De haalbaarheid van die speciale voorziening voor ouderen met een migratieachtergrond (buitenlanders) wordt inmiddels openlijk betwijfeld door de meest duidelijke politieke opponent van Denk: Lokaal Onafhankelijk Schiedam (Lijst 10).

4 reacties op “DENK SCHIEDAM WIL OUDEREN UIT SOCIALE HUURWONINGEN

 1. ‘Inmiddels heeft Woonplus kenbaar gemaakt 40 sociale huurwoningen te gaan bouwen voor ouderen met een migratieachtergrond met zorg in de buurt.
  Dus als ik hetzelfde doe maar dan migrant verander in autochtoon, is dit geen disciminatie?

  Inmiddels heeft Woonplus kenbaar gemaakt 40 sociale huurwoningen te gaan bouwen voor ouderen met een autochtonen achtergrond met zorg in de buurt.

  O wacht dan breekt bij Denk de pleuris uit. Echt hey, een meer discriminerende partij is er niet. Daar kan Wilders (die dit niet zou durven verzinnen), nog wat van leren op gebeid van discrimineren.

  Denk is de partij voor iedereen! (behalve voor de autochtone Nederlander. Dus hoe discriminerend wil je het hebben?
  Eigenlijk doen ze datgeen waarvan ze Wilders betichten.

  1. De oudere allochtonen hebben toch altijd nog een 2e huis in hun moederland, lekker daar gaan genieten van hun oude dag dan, en laat onze oudere Nederlanders met rust. Die hebben het verdient want door hun hebben wij onze vrijheid.
   We hebben echt 0 inbreng meer in ons eigen land en dan hebben we een verschrikkelijke D66 en GL en nog een paar crimi partijen die de Nederlanders blijven schofferen… Dus we trekken altijd aan het kortste eind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *